Arama sonuçları: *

1. D

Çağdaş Işıl Yeni Sistem 3070Ti 15046TL

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-11400-msi-rtx3070ti-gamingx-trio-msi-b560m-pro-kingston-500gb-ssd-16gb.html?utm_source=oemtavsiye&utm_medium=youtubeoemtavsiye&utm_campaign=oemtavsiye1809 3070Ti +i5 11400 + 16 GB ram
  2. D

Webtekno'nun yeni sistem 6600xt 9999 TL

https://www.incehesap.com/neron-6600xt-webtekno-r5-5600g-rx-6600-xt-8gb-ddr4-16gb-500gb-m-2-ssd-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50681/ Webtekno yeni sistem 9999 TL 5600 g ve 6600 xt 8gb ile 16 GB ram
  3. D

Hangi Laptop Alınır ?

Üniversite için 11000 maksimum bütçe ile laptop almam lazım . Monster trendyol da kı indirimler ile mi alayım yoksa hp veya lenovo legion ( bütçemi aşıyor ama düşmesi için biraz beklerim ) veya başka bir cihaz önerir misiniz ? Hp veya monster alıp pişmanlık duyar mıyım ? Önerileriniz nelerdir ...
  4. D

Ana Konu DA-S1 Yeni Sistem Çıktı!

@Abdullah Hacıgül ek stok versen bize ne olur ya bitti bu
  5. D

Donanım Arşivi Yeni sistem Bugün gelecek mi ?

Takatim kalmadı sabrım tükendi 😂
  6. D

Belki işte , içinde bir umut bekliyor insan
  7. D

@Abdullah Hacıgül geliyor mu bugün abi ?
  8. D

Gelirse kaç gibi gelir diye merak ettim . Bakalım bu ara Instagram'da hikaye olarak sistem çok güzel oldu diye hikaye attı ama ne zaman gelecek bilmiyorum
  9. D

Sistem gelecek kısa sürede ama işte bugün mü gelecek onu soruyorum ben de bilgisi olan var mı
  10. D

Yeni sistem bugün geliyor mu gelirse saat kaç gibi gelir ve fiyat tahminleri nedir ?
  11. D

Donanım Arşivi Yeni Fiyat Performans Canavarı Sistem Geliyor !

Hadi bakalım inşallah o gün bugün olur da , bizim için güzel bir sistem olmuş olur da alırız
  12. D

Rezimizi aldık bekliyoruz . Yarın mı cıkıcak abi . Çıksın da alalım 3060 veya 6600xt li olur umarım da alırız bu işi hallederiz
  13. D

Abi ne zaman yayında 1629486309 Açık açık bekliyoruz . Abi yarın mı ne zaman ?
  14. D

Keşke bu hafta veya haftaya kesin çıkmış olsa
  15. D

Abdullah abi keşke ufak bir ipucu verse . Ve ne zaman çıkacağı hakkında bir bilgi verse . Kendimizi hazırlayalım ona göre
  16. D

keşke bu hafta çıksa ya da en geç haftaya . Bir haber gelse de ona göre kendimiz ayarliyalim
Top Bottom