Arama sonuçları: *

1. Minnosh

Philips Momentum klavye alınır mı ?

evet alınır şuan bu yorumu bu klavye ile yazıyorum şoka geldiği ilk gün almıştım eğer internetten almayı planlıyorsanız kesinlikle alın tam bir f/p ürünü ama 150tlden fazla verilmez.
  2. Minnosh

7,5 k sistem önerisi

ekran kartı biraz kötü 1629288914 bunlardan hangisi daha iyi
  3. Minnosh

7,5 k sistem önerisi

arkadaşlar 7,5k yı geçmeyecek şekilde bir sistem istiyorum ekran kartı mümkünse 1050 ya da 1650 olmasın ayrıca şu sistemi: ekran kartı: gtx 1660s ya da gtx 1660ti işlemci: intel i5 10400f ram: 2x8 = 16 gb ssd: 512 gb ssd hdd: 1tb hdd anakart: h410m (gigabyte ya da msi marka) power supply: 550w...
  4. Minnosh

10.000 TL Laptop Tavsiyesi

ya benim aklımda normalde asus ya da msi vardı fakat kafamdaki özelliklere uymuyordu monster almaya karar verdim seçtiğim modelin stoğu bitti arkadaşlar internette asus tuf serisi kronik hatalı fakat 2021 serisinde çözüşmüş diyorlar asus tuf alınır mı
  5. Minnosh

10.000 TL Laptop Tavsiyesi

8 9 10 bin tl arası ekran kartı ortalama olan , monster excalibur gibi sadece küçük çocukları etkilemek için satılmayan, kronik sorunu olmayan, 512ssdli (mümkünse yanında hdd de olsun), 16gb ramli 1660 1650 ekran kartı olabilir laptop arıyorum yardımcı olun lütfen
  6. Minnosh

Yardım Ekran kartında FPS tahmini ortalama

efendim konu dışı ama kurallara baktım bölümleri karıştırdım ama bulamadım şu mesajınızın altındaki pc özelliklerini nasıl yapıyoruz (eğer kural dışı bir mesaj ise uyarın silerim)
Geri