Arama sonuçları: *

1. O

rdr 2 xbox game pass

Teşekkürler
  2. O

rdr 2 xbox game pass

rdr 2 hala game passde var mı
  3. O

Cızırtı sorunu Trust 20378

rastgele zamanlarda Trust 20378 cızırtı yapıyor bunu nasıl engellerim
  4. O

Steelseries arctis 3 yankı

Teşekkürler yardımınız için
  5. O

mik kulaklığın 1599732956 yalıtım için herhangi bir şey yapabilir miyim?
  6. O

Kulaklıktan gelen ses mice gidiyor
  7. O

Steelseries arctis 3 yankı sorununu nasıl çözebilirim
  8. O

Xdrive15’li

Saol
  9. O

Xdrive15’li

Knk sırtımda skolyoz diye bi hastalık başlamış koltuğun dik tutup rahat olması gerekiyor yoksa almazdım
  10. O

Xdrive15’li

Xdrive 15’li nasıldır rahat mıdır uzun kullanımda nasıl olur dik tutar mı kullanan varsa cevaplayabilir mi?
  11. O

g105 klavye makro

Teşekkürler bakarım
  12. O

g105 klavye makro

nasıl yapabilirim?
  13. O

g105 klavye makro

Elimde logitech g105 klavye var ve makro tuşları da var. Ben bu makroları klavyemde olmayan yani ayrı bir fonksiyon tuşu yapabilir miyim?
  14. O

Rampage kmr 1 pulsar

Dostlar kardeşimde üstte ismini yazdığım kulaklık var ve kulaklığın ışıkları yanmasına rağmen kulaklıktan ses gelmiyor ve pc onu görmüyor eskiden çalışıyordu ne yapabilirim
  15. O

Yeni sistem için ssd ve ekran kartı önerir misiniz

Benim kullandığım m2 ssd yi öneririm adata xpg 512 gb gayet iyi ama seçim sana kalmış
  16. O

Ses yankılanması

evet öyle
  17. O

Ses yankılanması

Öncelikle merhabalar. Birkaç ay önce aldığım steelseries arctis 3 kulaklığımda ciddi bir ses yankılanma sorunu var mesele rainbow six siege oynarken silahla en ufak bir ateşimde bile discorddan konuştuğum arkadaşlarıma ses çok fazla gidiyor bunun için herhangi bir çözüm var mıdır? Edit: Sorunu çözüm
  18. O

Ses yankılanması

Öncelikle merhabalar. Birkaç ay önce aldığım steelseries arctis 3 kulaklığımda ciddi bir ses yankılanma sorunu var mesele rainbow six siege oynarken silahla en ufak bir ateşimde bile discorddan konuştuğum arkadaşlarıma ses çok fazla gidiyor bunun için herhangi bir çözüm var mıdır? 1586770918...
Top Bottom