Arama sonuçları: *

1. A

CS2 fps drop kasma ve oyun çökmesi

Son bir iki ayda cs oynadığımda inanılmaz saçma hatalar alıyorum oyunda ilk başta fps dropla başladı sağa sola hızlı şekilde dönünce ve zıplayınca oyun 60-70 fpse düşüyordu oyun sonradan nvidia denetim masasında tam ekran yaparak çözdüm fakat bir iki gün sonra yine drop yemeye başladım şunu fark...
  2. A

Psp micro sd çevirici

Selam bende psp 3004 var içine başka bir cihaz için kullandığım micro sd çevirici var benim psp3004 e olmuyor fakat arkadaşımdaki psp e1004 e oluyor benim cihazda mı bir sıkıntı vardır yoksa model farkından portu mu farklıdır bilen var mıdır ?
  3. A

Başlangıçta başlatılacak programlar gözükmüyor

Abi sorun yine başladı neden olduğu hakkında bir bilgisi olan var mı
  4. A

Teşekkür ederim biraz daha internetten baktım fakat bulamayınca pcyi yedekliyip sıfırladım şu an düzeldi sağol yinede.
  5. A

Anlamadığım bir şekilde 1 hafta önce gitti açılmıyor driverla alakalı bir şey midir? Yardım edecek var mı? Çok fazla program açılıyor kasma yaşıyorum fakat burası açılmadığı için bir şey yapamıyorum.
  6. A

R6 six de vulkan modu açınca vram düşük hatası

normalde 144-200 arası alırken vulkanda 80 fps 2. ekran kartından dolayı
  7. A

intte gördüm birkaç kişi çekmiş 30 40 fps artıyor diyor
  8. A

Tamam teşekkürler saol yardım için :D
  9. A

Merhaba ben r6 six te daha performans almak için vulkana giriyorum fakat vulkanda fps düşüyor ve altta yetersiz vram yazıyor,bende biraz baktım çünkü ekran kartımın vrami 4gb fakat oraya girince 500 sınır gösteriyor sonradan baktım ayarladra ekran kartı olarak 2. ekran kartını kullanıyormuş...
Top Bottom