Arama sonuçları: *

1. M

PlayStation Paylaşımlı Hesap Alınır mı?

Teşekkür ederim hocam
  2. M

Oyun fiyatlarını geçtim hesaplar bile çok pahalı malesef işin içinden çıkamaz oldum. Yanıtınız için teşekkür ederim
  3. M

Astro bot ve ghost of yotei oynamak istiyorum ama oyunlar ateş pahası. Gamesatış gibi yerlerde oyunlar için paylaşımlı hesaplar satılıyor. Bu hesapları alıp oynamak güvenli olur mu, konsol ban vs. yer mi?
  4. M

Yardım Ehliyet sürüş sınavını geçtikten sonra süreç hakkında

Hocam şu şekilde önce bunu ehliyet kursuna sormalısınız. Çünkü bazen sizden bunların ücreti dahil olacak şekilde ödeme almış oluyorlar. Ama yok ödemediyseniz 3 kalem ödeme var. Vakıf Hizmet Bedeli: 340 TL Değerli Kağıt Bedeli:1420 TL Harç Ücreti:5678,60 TL (bu ücret b sınıfı için farklı ehliyet...
  5. M

O zaman süper hocam. Bildiğim kadarıyla yani herhangi bir yeni değişiklik falan olmamışsa yeni sağlık raporu vs. almanıza gerek yok. Yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi kurstan dosyanızı ve vesikalık fotoğrafınızı alıp nüfus müdürlüğüne gideceksiniz.
  6. M

Hocam bildiğim kadarıyla şöyle: Sizin zaten kursa kayıt olurken kan grubunuzu vs. içeren sağlık belgenizi vermiş olmanız gerekli. Bundan sonra -genelde birkaç gün sonra olur- kursun sizi arayıp dosyanız hazır gelip teslim alabilirsiniz demesini bekleyeceksiniz ondan sonra nüfus müdürlüğünden...
  7. M

25.000 Tl Laptop Önerisi

Üniversite öğrencisi arkadaşım maksimum 25.000 tl bütçede bir laptop arıyor. Laptopu slayt hazırlama gibi değim yerindeyse ofis işlerinde kullanacak belki kalan vakitlerinde oyun da oynar. Bu bütçede oyun oynatacak bir laptop imkansıza yakın sanırım ama laptop piyasasına uzak olduğum için...
  8. M

Wraith w60 Alınır Mı?

Hocam her şey sana kalmış o zaman. Başka birşeye ihtiyacın yoksa param da harcamazsam sağda solda eriyip gidecek diyorsan ne alacağın sana kalmış. Denemek istiyorsa nw60 da fena değildir büyük ihtimalle.
  9. M

Wraith w60 Alınır Mı?

Hocam klavye temizse 1500 fena fiyat değil gibi. Ama başka klavyeler daha iyi özellikler sunuyor mchose ace68 vs. belki onlara da bakabilirsin
  10. M

Bi anda patlayan şarkı önerisi?

Eline sağlık hocam izledim hepsini
  11. M

Wraith w60 Alınır Mı?

Yok hocam almadım
  12. M

Ne demek
  13. M

Damla Arıcan - giderim senden Zerrin özer- son mektup Söyleyin x Benim için üzülme remix Bengü - ağla kalbim Sevgilim ol / turkish temiz(bu tam senin istediğin gibi mi emin değilim çünkü direk patlıyor)
  14. M

Başlangıç İçin 2. El Elektro Gitar Önerisi

Teşekkür ederim hocam 1763575019 Her şey sizin açtığım konuya mesaj yazmanızla başladı:d
  15. M

Teşekkür ederim hocam
  16. M

Hocam özelden yazamadım bu şekilde atayım fotoğrafları
  17. M

Hocam özelden size gitarın görüntülerini atsam bakabilir misiniz acaba?
  18. M

Hocam gördüğüm kadarıyla 8 civarına pek bulunmuyor şu anda sgr C1. Bir de Yamaha pacifica 112j buldum 9000 TL ye
  19. M

Hocam hangi SX iyi olur acaba? 1763504329 Hocam bu arada 8-9 bin civarına schetcher sgr C1 buldum ne düşünürsünüz bu gitar hakkında
  20. M

12.000 TL ye 2. El olarak aşağıdakileri hepsini almak iyi bir fiyat mı Yamaha pacifica 012 Boston gf15 amfi Guitar link Gitar askı ve kılıfı Enstrüman kablosu
Geri