Arama sonuçları: *

1. Y

Laptop/PC Bluetoothuna direkt bağlanabilen gamepad

Başlıkta da belirttiğim gibi laptop veya PC de bulunan dâhili Bluetooth a bağlanabilen gamepad almak istiyorum. 2 adet alacağım. 2 si de aynı anda bağlanabilir olması lazım..
  2. Y

7800 TL yerine 399 TL APPLE AirPods Pro

Heee komik jojuk seni
  3. Y

La emele yaşın küçük galiba abtal saptal şeyler yazıp insanı sinir etme. Sizin bu zihniyetiniz yüzünden ülke bir gram yol alamıyor sahtekarlık düzenbazlik hırsızlık haksızlık sizin gibilerin temel yaşam felsefesi olmuş.
  4. Y

7800 TL 400 TL ye düşmesi sence doğru bir şey mi böyle bir indirim olabilir mi? O zaman 7800 TL gerçek değil .
  5. Y

Bu ülke asla düzelmez. Hatayi fırsat görüp bundan kazanç sağlamayı başarı sananlar olduğu sürece bu ülkede gelişim ilerleme düzelme beklemeyin. Kendi şirketi olsa hatalı fiyat girse alanlara ağız dolusu küfür edip feryat figan edecek kişiler gelmiş destekçilik yapip bir de başkalarına...
  6. Y

La sizin zeka kapasiteniz düşük mü? 7bin küsur TL lik ürünün o fiyata satilma gibi durumun olmayacağını anlamaniz çok mu zor. La dükkanın olsa 100 TL lik ürüne 10 TL etiket bassan biri gelip almaya çalışsa tekme Tokat dövmeye kalkarsın kalkmış fırsat falan diyorsun.
  7. Y

Hatalardan fayda sağlamayı uyanıklık sananlar da Bir gün hata yapar merak etmeyin.
  8. Y

Hp Victus 16-S0050NT hakkında....

İyi günler... Geçen hafta Hp Victus 16-S0050NT aldım. Cihaz güzel sessiz. Fakat sormak istediğim bazı şeyler var ve cihazı incelediğim kadarıyla gördüklerimi yazmak istiyorum. (https://www.hp.com/tr-tr/products/laptops/product-details/product-specifications/2101789946 ) Görselde gördüğünüz...
  9. Y

37k bütçe ile listedeki laptoplar dan hangisi daha mantıklı?

Monster biraz sıkıntı çıkarır diye çekiniyorum. Yorumlar hep sorun yaşayanlarla dolu. Donanım olarak çok dolu ama hayattan soğutur korkusu var
  10. Y

Ön bellek ve çekirdek sayısı Monster Tulpar T7 V20.7.2. da daha iyi ama nanometre ve 5ghZ den dolayı mı AMD daha iyi.
  11. Y

Peki böyle bir karşılaştırma da sizce hangisi.. https://www.epey.com/laptop/karsilastir/881983-898466/hp-victus-gaming-16-s0015nt-7z586ea_monster-tulpar-t7-v20-7-2/farklari/
  12. Y

O Zaman hocam https://www.epey.com/laptop/monster-tulpar-t7-v20-7-2.html bu modeli almak mantıklı olacaktır...
  13. Y

Peki hocam 3070 ti 150 w 4060 140w kıyası yapılsa 4060 daha iyi diyebilir miyiz?
  14. Y

https://www.epey.com/laptop/e/YTo1OntzOjQ6Im96ZWwiO2E6MTp7aTowO3M6Nzoic2F0aXN0YSI7fXM6NToiZml5YXQiO2E6Mjp7aTowO3M6NDoiNDQwMCI7aToxO3M6NToiMzcwMDAiO31pOjE0MDE7YToxOntpOjA7czo2OiI0NjAzODYiO31pOjEzOTk7YToyOntpOjA7czo3OiIyMjE0MDcxIjtpOjE7czo3OiIyMjEwMDkzIjt9aToxMDI3O2E6Mjp7aTowO3M6MjoiMTYiO2k6MTtzOjI...
  15. Y

32 k bütçe ile laptop tavsiyesi

Anladım.. Hepsiburada da yorumları çok kötü. Ölü pikseller ışık sızması hoparlör den gelen sesler falan..
  16. Y

Çok teşekkürler.. Ekran kartı kaç watt olduğunu nasıl öğrenebilirim?
  17. Y

Acaba bütçemi artırıp ilk paylaştığıniz laptopu Hepsiburada dan almam mi daha mantıklı yoksa ikinci paylaştiginiz laptopu alıp SSD sini yükseltmem mi daha mantıklı?
  18. Y

Teşekkürler ama Taksit imkanı Hepsiburada ya göre ayarlı 2ay ertelemeli ve visaya 1000 TL indirim var..
  19. Y

İyi günler.. Hepsiburada dan alınmak üzere futbol manager ve FIFA pes gibi oyunlar oynanacak laptop almak istiyorum. FIFA pes gibi akıcı oyunları TV ye bağlayıp oynamayı düşünüyorum.
  20. Y

dsmart modem taktım interneti bağlayamıyorum

Konudan bağımsız bir sorum var. Bu dsmart net xdsl hizmet numarasını eksik yazıyormuş online da ve faturada taşıma da böyle bir şey var mı? 10 haneli olması gereken numara 8 haneli görünüyormus.
Top Bottom