Arama sonuçları: *

1. C

Yardım Monitörümde ki sorun kaç TL tutar?

kullanılmaz gibi değilse 1300 verilmez bence
  2. C

450 tl kulaklık önerisi

çekebilirim parayı ya çok da sorun yok sadece beklemesi sıkıntı
  3. C

450 tl kulaklık önerisi

arkadaşlar hepsiburada cüzdanımda 450 tl var mikrofonu güzel bir kulaklık önerebilir misiniz
  4. C

PC aldım arkadaşlar sizce nasıl

stok olsa bende alacaktım :/
  5. C

10000 tl hazır sistem önerisi

10000 tl bütçe ile max ne alırsam güzel olabilir oynadığım valorant,csgo,r6 gibi oyunlar
  6. C

Hangi sistem daha iyi performans verir ?

1080p de valorant,vsgo,r6 gibi oyunlar oynuyorum sizce gaming gen deki sistemi mi almalıyım yoksa biraz daha çıkıp bu sistemi mi https://www.itopya.com/wtcn-strike-amd-ryzen-5-3600-msi-geforce-rtx-3060-gaming-x-trio-12gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/
  7. C

Hangi Sistemi Tercih Etmeliyim?

arkadaşlar çok fazla hikayeli oyun oynamıyorum oynadığım valorant,csgo,r6 falan tarzı oyunlar (1080p) sizce bu sistemi mi yoksa bu sistemi mi almalıyım
  8. C

Daha iyi olur evet ama ekran kartı yokmuş 🙁 1626875662 Mesela örnek verebilir misiniz 11 e çıkabilirim hiç sorun olmaz
  9. C

Beyler çok acil olaraktan sorumu soruyorum bu gün bir bilgisayar sipariş edeceğim 10000 tl bütçem var 1660 super ve ryzen 5 3600 olan bir hazır sistem ama araştırırken farklı bir sitede bu sistemi gördüm sizce hangisini almalıyım ve siteyi ilk defa görüyorum güvenebilir miyim? Normalde...
Geri