Arama sonuçları: *

1. merhaba Kerem günaydın

Bu klavye nasil Alınır mı?

berbat. https://shop.connectgame.com.tr/products/fnatic-ministreak-rgb-speed-silver-anahtarlar-mekanik-pro-esports-oyun-klavyesi-us-layout?_pos=1&_sid=2b8730e79&_ss=r
  2. merhaba Kerem günaydın

7900xtx mi 4070 mi ?

7900xtx al o zaman, aradaki kas gucu farki cok ciddi seviyede. zaten dedigim gibi yapay zeka cekirdekleri de var, ileride akibeti ne olur bilemiyorum ama en azindan var :D
  3. merhaba Kerem günaydın

4070 li sistem 53 K

fiyat etiketini goz onune alirsak her seyi eksik. sistemi aldiysan yapacak bir sey yok, keyfine gore ekran karti ve duruma gore psu yukseltirsin ama almadiysan bu meblaglara cok daha iyi seyler alinir.
  4. merhaba Kerem günaydın

7900xtx mi 4070 mi ?

amd rx 7xxx serisine ai cekirdegi koydu aslinda, nvidia nin tensor cekirdekleri gibi kisaca. fakat simdilik kullanmiyor bunlari. ileride kullanacagini dusunuyorum, bosuna degil herhalde. bu yuzden amd kartlari ocu olarak gormuyorum fakat kullanım amacına ve kartın ne kadar uzun sure...
  5. merhaba Kerem günaydın

Yardım KASA ALDIM FAKAT EGZOS FAN OLUYOR MU

olur da asiri farkini hissetmezsin. attigim yeterince kaliteli zaten, hem statik basinc hem de airflow olarak.
  6. merhaba Kerem günaydın

DA-G9 kapanma sorunu

ekran karti surucun guncel degilse ddu ile kaldirdiktan sonra guncelle. zaten guncelse yine ddu ile kaldirip bir onceki surumu dene, yeni surum ciktiginda ona gecersin.
  7. merhaba Kerem günaydın

Yardım KASA ALDIM FAKAT EGZOS FAN OLUYOR MU

egzoz fan gelmiyor, 120mm'lik bir fan alabilirsin. https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-silverstone-air-blazer-120r-argb-sst-ab120r-argb-fiyati,1107493966.html
  8. merhaba Kerem günaydın

Siyah ekranda 5-6 tane pixel var ve acilmiyor

mumkunse baska ekran kartiyla dene, ekran karti kaynakli gibi duruyor. kartsiz calistirmayi deneyebilirsin. en azindan ramleri cikartip alt kismini narince silgiye sil, yerlerini degistirerek tak.
  9. merhaba Kerem günaydın

Msi Afterburner bütün fpsleri göstermiyor

afterburner'den izleme kismina gel oradan istedigin ayarlari ac, ben su sekilde tavisye ediyorum: Bunlari actiktan sonra yukaridan benchmark kismina gel. oradan begin recording ve end recording icin kisayol sec, oyun icinde baslatma kisayoluna bastiginda bu degerler de acilir.
  10. merhaba Kerem günaydın

MAX 500 tl 2. el gaming mouse

https://www.itopya.com/asus-rog-keris-rgb-kablolu-gaming-mouse_u13123
  11. merhaba Kerem günaydın

cop, para verılmez. hıcbır artısı yok eksısı var, ayrıca cok eskı. bu butcede bundan baska fare dusunme.
  12. merhaba Kerem günaydın

bazılarında scroll sıkıntısı cıkmıs bu arkadasta ama kalanı asırı ıyı, baska cok bı secenek yok
  13. merhaba Kerem günaydın

400 TL Mouse önerisi

400 e her seyiyle en iyi aorus m2 bulursun. daha ucuz istersen performax xotran al, yeter ki tuf m3 alma.
  14. merhaba Kerem günaydın

Çözüldü✓ Asus dual rx6700 xt display port girişi varmı ve fsr özelliği bulunuyor mu

en sagdaki iki tanesi ve en soldaki display port. fsr da var zaten yazilim teknolojisi oldugu icin ekstra bir donanima ihtiyac duymuyor.
  15. merhaba Kerem günaydın

Apu sisteme ekran kartı taktım fakat ekrana görüntü gelmedi

sistemi apu ile calistirip, ddu ile surucuyu kaldirin. kaldirdiktan sonra uygun nvidia surucusunu kurmayi deneyin.
  16. merhaba Kerem günaydın

Ultima-Dual3070 11 şubatta almıştim

o baska bi sey. anakart agir islemci yuku altinda islemciyi beslemekte basarisiz olabilir fakat oyun gibi nispeten hafif islemci yukunde problem olmaz. anakarti cok dusunmenize gerek yok, sogutucu alin sizi goturur o sekilde.
  17. merhaba Kerem günaydın

Ultima-Dual3070 11 şubatta almıştim

anakartın throttle yapmasi olasi ama acelesi yok. sogutucu almadiysaniz t6 ultra almanizi oneririm
  18. merhaba Kerem günaydın

STEAM İNDİRME HIZI NEDEN DÜŞÜK?

steam yeni guncelleme ile mbps destegi getirdi. ayarlar>indirmeler>indirmeleri saniyede bit cinsinden goster ayarini acarsaniz mbps cinsinden gorursunuz. ayni hizda indirir ama psikolojik olarak daha iyi hissedebilirsiniz.
  19. merhaba Kerem günaydın

ryzen 5 5600 stok fanlı 85 derece görmesi

t6 alin, paraniz cebinizde kalsin. stok kullanacaksaniz daha ustune gerek yok. zaten bu sogutucu ile kullanirsaniz uv yapmaniza da gerek kalmaz.
  20. merhaba Kerem günaydın

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 için nakart önerisi

1 kurus gecmem diyorsan https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-prime-a520m-k-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,783456103.html biraz daha verirsen, ki kesinlikle daha iyi olur...
Top Bottom