Arama sonuçları: *

1. T

Q9400 ekran kartı onerisi

Sizce hangisi daha performanslı fiyatları birbirine çok yakında rx460 mı gtx750 ti mı
  2. T

Darboğaz olurmu acaba
  3. T

rx460 nasıl olur oyun performansı
  4. T

Merhaba iyi günler bilgisayarımı yükseleceğim ekran kartı önerisi lazım darboğaz olmaması lazım Islemci Q9400 Ram 4+4 8gb 1333mhz ram Güç kaynağı rampage 600w 80plus bronz diye güç kaynağı Bütçe sınırı yok over clock yapabilirim islemciye 1656972123 Gtx 750ti ve rx460 arasında kaldım
  5. T

Yardım Anakartı değiştirdim bios setupda kalıyor klavye calışmıyor

Harddiskden kaynaklı olma olasılığı varmı.
  6. T

İletişime geçtim kendisinde çalışıyormuş test edip göndermiş sorunu anlattığımda harddiske format atmak gerektiğini söyledi. Sizede bi başvurayım dedim harddiskden olabilirmi diye.
  7. T

Anakartı aldığım abi bana çalışıyor harddiske format atmak gerek , ramlar bozuk olsa görüntü gelmezdi dedi bilgisayarcida işlemcide kalıyor rami falan okumuyor harddisk e format atsam işe yaramaz dedi her türlü ramı takmış sorun yine aynı ama hiç harddiski ellememiş
  8. T

Hdd kablosunu çıkarıp denemiştim ama yine aynı ısınma yok titreşim yok ama çalışıyor sağlam yeni anakart takınca böyle oldu
  9. T

Bu ekranda kalıyor ne yapmam gerekiyor anakartı değiştirdik bu ekranda kalıyor klavyenin ışığı var ama basınca işlemiyor sorun harddiskden kaynaklı olabilirmi yardımcı olursanız sevinirim Anakart Modeli/ Gigabyte G41 combo
  10. T

Yeni Anakart aldım goruntu var ama klavye çalışmıyor

bu ekranda kalıyor napabilirim klavye çalışmıyor bütün girişleri denedim klavyede ışık var ama hangi tuşa basarsam basayım olmuyor yardımcı olursanız sevinirim bilgisayarcı işlemciyi ramları farklı farklı takıp denemiş ama olmamış anakart: Gigabyte G41combo
  11. T

Pubg Mobile Kaç fps alırım?

Belleği 4+4 8gb ddr3 yaparsam sonuç nolur
  12. T

Pubg Mobile Kaç fps alırım?

Sistemim: İşlemci: Q9400 Ekran kartı: Hd5670 Bellek: 2+2 4gb ddr2 800mhz Bu sistemle kaç fps alırım pubg mobile de ve işlemciyi 3.00ghz ye kadar overclock yapmayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  13. T

Valorant darbogaz sorunu

Donanımım İşlemci Intel core 2duo E7500 Ekran kartı: Amd radeon hd5670 Bellek: 4gb Valorantda darboğaz sorunu yaşıyorum işlemci %100 kullanırke ekran kartını en fazla %40 , %45 kullanıyor yardımcı olurmusunuz
  14. T

amd radeon hd5670 Performansı

Amd radeon hd5670 Ekran kartını almayı düşünüyorum Valorant performansı nasıl olur? İşlemci intel core 2duo E7500 4gb ram işlemciyi yakın zamanda E8400 yapacağım.
  15. T

Donanımım gta 5 kaldırırmi

Bilgisayar özelliklerim: İntel Core 2duo cpu E7500 3mb Önbellek 2.97ghz Ekran Kartı: Axle Nvidia Gt220 1gb Gddr3 128bit Bellek: 4gb ddr2 Windows 10 pro Gta5 Kaldırırmı 30fps
  16. T

Afterburner mhz sorunu

Arkadaşlar mhz değeri yükselttik 700mhz ondan sonra ekran gitti geldi ve değerler ekranda görüldüğü gibi kaldı yükseltiyorum yukselmiyor neden
Geri