Arkadaşlar FIFA 21de controller kablosuz bağlayınca kendi kendine hareket ediyor 1 kere sağ yapınca kendisi 2 3 yapmış gibi atlıyor falan kabloyu takınca düzeliyor. Xboxta çalıştırınca sıkıntı yok pcde de sıkıntı yok sadece fifada oluyor bilen var mı çözümünü?
burda videoya çektim.
Öncelikle merhaba, witcher 3de oyun Türkçe altyazılı 31 levele kadar sıkıntısız ilerledim altyazı da sıkıntı yok fakat dlcleri oynamaya başlayınca Türkçe olmadığını farkettim. Görevler kodlarıyla yazılı ve Altyazılı olmadığından bir şey anlaşılmıyor göreve gidince hikayede seçenek sunulunca o...
Arkadaşlar Xbox series s kullanıcısıyım, Microsoft Edgede Twitch sitesine girince sayfa açılıyor chat akıyor lakin video kısmı açılmıyor. Bir de discord sitesine girip tarayıcı da aç kısmına tıklayınca discord simgesi dönüyor açılmıyor. İnternetlik bir sıkıntı yok arkadaşlar sadece bu sayfalarda...
Hayır dümdüz PC deki gibi sadece YouTube daki videonun sesini azaltmak istiyorum yada Twitchte bir yayın izlerken sesini azaltma gibi arkadaşımla discordda konuşurken sesleri aynı geliyor ses butonu gibi bir şey göremedim kısamıyorum. Microsoft edge de mesela ordan kısılıyor buton olduğundan ama...
Youtube Twitch gibi video uygulamalarında sesi PC gibi kendisinden kısamıyor muyuz? Arkada arkadaşımla discordda konuşurken YouTube sesi fazla geliyor. Genel ayarlardan düşürünce genel ses düşüyor DC de düşmüş oluyor otomatik var mı bunun bş çözümü?
Xbox series s kullanıcısının cod warzone indirdim lakin ayarlardan klavye mouse seçemiyorum kilitli gösteriyor. Youtubede 1 tane bu sorunu yaşayan buldum klavye yada mousun birini çıkarınca bu seçenek çalışıyor ya klavye ya mouse sadece 1 tanesi olursa çalışıyor yani. İkisini bir takınca...
Arkadaşlar xbox series s almak istiyorum fakat evde 4k televizyon var. Sormak istediğim soru şu 4k Tv'de 1080p yada 2k oynayabildiğimiz oyunlarda PC monitörü gibi kötü görüntü mü olur yoksa daha kötü düşüncem film izlerken gibi kenarlardan siyah olup küçük görüntü mü olur?