Arama sonuçları: *

1. R

Öneri Bu Klavye Mouse Setini Alıyorum?

Tmm teşekkürler
  2. R

Bütçe 60 tl ışıklı oyuncu mouse önerisi

Kral anlatsana gecikme oluyormu bende bunu beğendim biraz araştırayım 1627326168 Buda iyiymiş birazdaha araştırayım
  3. R

Teşekkür ederim
  4. R

Teşekkür ederim
  5. R

Öneri Bu Klavye Mouse Setini Alıyorum?

Aga fiyatı ne ben bulamadım ama beğendim
  6. R

Çakma olur idare etsin beni 6 7 ay yeter ileride yeni pc toplıyacam o zaman orjinal dizerim
  7. R

YENİ MOUSE ALICAM SİNİRDEN ESKİSİNİ KIRDIM CS DEN NEYSE BÜTÇE 60 TL BENDE MOUSEPAD VAR MOUSEPADSİZ OYUNCU MOUSE ÖNERİSİ
  8. R

Öneri 1TB HDD VS 240GB SSD

240 ssd al hdd ve ssd çok farkettiriyor büyük oyunlarda açılış hızı değişiyor fps artmıyor ama csgo fln baya fps arttırıyor
  9. R

Bilgisayarım VALORANT CS:GO Ya Da ZULA Kaldırır Mı?

Teşekkürler ama nedense işlemci frekans hızı düşük diye açmıyor yada düşük fps veriyor 1.3 ghz
  10. R

Yeter ama sizede malzeme çıktı ikidir mail geliyor
  11. R

TMM TEŞEKKÜRLER
  12. R

Csgo kaldırmazmı yada valo
  13. R

İşlemci: amd e 300 apu with radeon Ekran kartı: amd radeon hd 6350 2 gb Ram: 4gb Depolama aygıtı: ssd 64 bit windows 7 kullanıyorum Sizce Valorant Csgo yada zula herhangi birisini oynayabilirmiyim Not: şu anda cs 1.6 oynuyorum 70 80 fps civarı
  14. R

CREATİVE DESTRUCTİON FPS SORUNU

CREATİVE DESTRUCTİON OYUNUNU OYNUYORUM PC DEN İLK BAŞLARDA KASMA YAPMIYORDU ARTIK 35 FPS VE DAHADA AŞAĞI İNİYOR EKRAN KARTIM 2 GB AMD RADEON 6300 İŞLEMCİM AMD APU RADEON 1.3GHZ 4 GB RAM VAR LAPTOP KULLANIYORUM HANGİ PARÇAYI DRĞİŞTİRMEM LAZIM
  15. R

İşlemci hızım çok düşük ram alısam katkı sağ

Knka hatırlamıyorum ama sanırsam amd apu radeon..... 1.3ghz 1627161533 Birde v rami nasıl artttırıcaz
  16. R

Knka anlamadım yani evetmi hayrmı creative destruction diyr bir ıyun oynuyorum 27 fps fln işlemci çokmu kötü apu bir işlemci
  17. R

BEYLER İŞLEMCİ HIZIM 1.3 GHZ EKRAN KARTIM AMD RADEON 6300 4 GB RAM VAR 8 GB YAPARSAM FPS ARTARMI YADA NE KADAR ARTAR
Top Bottom