Arama sonuçları: *

• Users: Lakzo
  • Order by date
  1. L

10000 TL sağlam oyuncu koltuğu önerisi

Boy: 178 kilo: 140 sağlam kolay kolay kırılmayacak bir oyuncu koltuğu arıyorum, aklımda bu var: https://exvega.com/exvega-andromeda-2025-kumas-oyuncu-koltugu-game-of-thrones-stark-edition/ Önerilerinize açığım ayaklarının metal olması ve koltuğun sağlam olması önemli.
  2. L

2 - 3 bin TL mekanik klavye önerisi

Hocam tercihim değil aslında, ama adam akıllı %100 klavye kalmamış olanların da fiyatı çok uçuk. :D
  3. L

Hocam bu nasıl sizce? YUNZII B75
  4. L

Dostlar selam, mekanik klavye önerebilir misiniz? Aklımda Redragon brahma K586RGB veya Monster Pusat K3 Pro var. TKL vesaire tercihim değildir, red switch tercihimdir.
  5. L

2000 - 3000 TL Mekanik Klavye Önerisi

Dostlar selam mekanik klavye önerebilir misiniz? Bütçe:3000TL Aklımda Redragon Brahma K586RGB veya Monster PUSAT K3 PRO var. TKL vesaire istemiyorum, red switch tercihimdir.
  6. L

Kütahya dumlupınar üniversitesi hakkında

Başka bi önerim yok hocam ev tutacaksanız otobüs durağına ne kadar yakınsınız ona göre bakın bir de benim evim uzak olduğu için oturabiliyorum otobüste genelde bi kaç arkadaşım daha kütahyanın göbeğinde oturuyor diyebilirim hep ayakta gidip geliyorlar ev/yurt bakarken aklınızda olsun. Kampüsün...
  7. L

O zaman fakülten İİBF o da resimde sol üstte işaretlediğim devasa kampüste hocam bilgin olsun.
  8. L

ya şöyle aslında sol üstteki (yeşil işaretli) merkez kampüs sağ alttaki (kırmızı işaretli) germiyan kampüsü dediğim gibi bölüm ismi yada fakülte ismi verirsen bakabilirim hangi fakültede olduğuna ve dolayısıyla nerede olduğuna.
  9. L

hangi fakülte biliyor musun? ona göre bilgi verebilirim hangi kampüse gideceğine dair :D
  10. L

Evliya Çelebi Yerleşkesi (şehir dışındaki merkez kampüs) karşısında ufak bir öğrenci kasabası gibi bir yer var kyk yurtları falan o tarafta bilgin olsun.
  11. L

bu arkadaş çok doğru demiş merkez kampüste (şehir dışındaki) okuyorum evim ise germiyan kampüsü tarafında (şehir içindeki kampüs) günlük 1 saat 45 dakikam otobüste geçiyor :D
  12. L

🔥İndirim Aerocool Airhawk Duo 3 ARGB Fanlı Kasa 1849 ₺ Teknobiyotik

Micro ATX anakart ile sorun çıkarır mı boyutu? Ramler ile falan çakışır mı? B450M K anakartım
  13. L

Dostlar biraz konu dışına kayacak ama bu kasayla uyumlu bir kule tipi soğutucu önerebilir misiniz? İşlemcim R5 5600, fiyatı düşmüş olursa hoş olur. 1500-2000TL arası.
  14. L

Hava akışı güzel olsun yeter ya, RGB takıntım yok.
  15. L

Bu kasaya MSI RTX 3060 Ti Gaming X Trio sığar mı dostlar?
  16. L

Selamlar kulaklık önerisi

Dostlar selamlar, iyi geceler, kulaklık almayı düşünüyorum bütçem 2000TL. Aklımda şu modeller var: Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı - arkadaşım önermiyor. HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı HyperX Cloud II 7.1...
  17. L

MSI A320M Pro VH-Plus'a MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X TRIO takılır mı?

MSI A320M Pro VH-Plus anakartıma planladığım MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X TRIO'yu takabilir miyim? Sorun yaşatır mı? Anakart: Specification A320M PRO-VH PLUS Ekran Kartı: MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X TRIO
  18. L

DeepCool PM650D 650W 80+ Gold iyi midir?

Merhaba, GTX 1050 Ti ekran kartımı MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X TRIO 8GB ile değiştirdim. PSU'mda yeterli güç kabloları olmadığı için onu da değiştirdim henüz elime gelmedi ama bunu aldım: https://www.n11.com/urun/deepcool-pm650d-650w-80-gold-guc-kaynagi-24304395 Uygun mudur?
  19. L

A320M Pro-VH PLUS anakart ile Hyperx Fury 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 Ram Uyumlu mu?

A320M Pro-VH PLUS anakart ile Hyperx Fury HX430C15FB3/8 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 Ram Uyumlu mu? https://www.n11.com/urun/hyperx-fury-hx430c15fb38-8-gb-ddr4-3000-mhz-cl15-pc-ram-1370854?magaza=ankabilgisayar
  20. L

400 TL Mekanik Klavye Önerisi

Klavyeyi aldım da bir sorum olucak, makro tuşları nasıl kullanılıyor bilginiz var mı?
Geri