Arama sonuçları: *

1. VForVendetta

Çözüldü✓ MOUSE ORTA TIK ÇALIŞMIYOR BRAVEDE

ARKADAŞLAR BİRKAÇ SAAT ÖNCESİNE KADAR ÇALIŞIYORDU SONRA Bİ ANDA HİÇBİR SEKME AÇAMAMAYA BAŞLADIM ORTA TIK İLE AYNI ŞEKİLDE SEKMEDE KAPATAMIYORUM ŞU AN BRAVEDE ORTA TIK ÇALIŞMIYOR
  2. VForVendetta

Yardım DELTA FORCE ACİL YARDIM

Bu lanet olası oyunu bir türlü oynayamıyorum bilgisayar her şeyi karşılıyor giriyom black hawk down modunda 4 kişi ilkte oynuyorum 10-15 dk sonra bi anda fps 10-20 fps lere düşüp komple gidiyor oyun kapanmıyor bile o ekranda duruyor ekran kartı amd
  3. VForVendetta

KYK YURDU KAYIT SİLME

Arkadaşlar uygulamadan kayıt silme var onu yapınca bidaha öğrenci işlerine gidip bildirmeme falan gerek olmaz değil mi
  4. VForVendetta

Öneri Sizce hangi kulakiçi kulaklık

Beyler bende şu an anker soundcore r100 adlı kulakiçi kulaklık var ama şu sıralar qyc melobuds pro diye bi kulaklık çıkmış sizce bu kulaklığa geçmeli miyim yoksa bendeki kulaklıktan devam mı
  5. VForVendetta

Üniversite kayıt yenilemesi yapmazsam ne olur

ortalamam düşüyor dz olarak giriliyor sınav sonuçlarına
  6. VForVendetta

tamamdır teşekkür ederim yardımların için
  7. VForVendetta

peki yukarda arkadaşın dediği gibi aynı yurda çıkmama şansı olur mu çünkü okuduğum ilçede 1 tane kyk yurdu var diğerleri farklı ilçelerde
  8. VForVendetta

bahardaki tüm zorunlu dersler değil mi güz derslerini aldım çünkü
  9. VForVendetta

ama diğer yurtlar benim fakültemin 30-40 km uzağındalar o nasıl olucak 1737466604 he yani 3.sınıf baharında 2.sınıf baharına ait dersleride vermem gerekiyor alabildiğim kadarıyla tabi
  10. VForVendetta

peki reis 3.sınıf güzden mi devam ederim
  11. VForVendetta

Merhaba arkadaşlar şu an 2.sınıfım bahar dönemi için ders kaydı yapmayı düşünmüyorum sanırım pasif öğrenci durumuna düşüyorum peki ona düşünce kredim kesiliyor mu ve yurttan atılıyor muyum ayrıca gelecek sene tekrar aktif olunca 3.sınıf güzden mi devam ediyorum ve kredim tekrar mı yatmaya...
  12. VForVendetta

TYT Fen nasıl çalışılmalı

teşekkürler
  13. VForVendetta

TYT Fen nasıl çalışılmalı

10 net falan yapmak istiyorum ea yım sizce soru bankası mı almalıyım hepsine ayrı ayrı yoksa deneme mi alıp çözmeliyim yt da hangi hocaları önerirsiniz
  14. VForVendetta

EHLİYET HAKKINDA SORU

Merhaba benim bu hafta sonu ehliyet direksiyon sınavım var ayın 30 una da randevu aldım sınavı geçer geçmez direk gitsem çıkarabilir miyim yoksa bana dosya falan mı verilcek onu 3-4 gün beklicek miyim yeni yıldan önce almak istiyorum da siz nasıl yaptınız yardım eder misiniz
  15. VForVendetta

Yardım Taahüt ile ilgili soru

Merhaba arkadaşlar benim tt ev interneti aboneliğim var 18 ocak 2025 te taahütüm bitiyor kaç gün öncesinden herhangi bir cayma bedeli ödemeden sıkıntısız bir şekilde diğer operatörlere geçebilirim bilenler cevaplayabilir mi?
  16. VForVendetta

Yardım Son Of The Forest uyuyamama sorunu

öyle olunca uyutuyor sonra tekrar kaldırıyor benim dediğimde sabahları kaydetme butonu bile çıkmıyor evde çadır yapınca çıkıyor
  17. VForVendetta

Yardım Son Of The Forest uyuyamama sorunu

Merhaba arkadaşlar oyunda kulübe yapıyoruz arkadaşlarla içeri giriyoruz ama ne uyuma butonu çıkıyor nede kaydetme butonu çıkıyor bilen biri yardım edebilir mi?
  18. VForVendetta

Öneri BU POWERBANK ALINIR MI?

pardon düzelttim 1713463272 hocam bakıcak mısın artık
  19. VForVendetta

Öneri BU POWERBANK ALINIR MI?

Merhaba telefonum için powerbank alıcamda type c olması lazım sizce bu fiyata bu iyi midir https://www.hepsiburada.com/xiaomi-ultra-compact-10000-mah-powerbank-pm-HBC000001S1C6
  20. VForVendetta

Yardım İtopya iade işlemi için soru

Merhabalar itopyadan bir kulaklık aldım ve dün elime geçti kullandım ve beğenmedim kafama büyük oldu kayıp duruyor boşluk kalıyor falan o yüzden iade etmek istiyorum ama sitelerinde hala sipariş faturalanıyor gözüküyor yarın arayıp söyleyeceğim ve kutuyu açarken kutunun üst tarafında biraz...
Geri