Arama sonuçları: *

1. M

Spor sonrası biceps tendonun'da ağrı neden olur?

Çalışıcam ama kolumu es geçmek istemiyorum. 1686498929 Cevaplarınız için teşekkürler. Kolumu bir süre dinlendireceğim galiba.
  2. M

Ben sadece tendonun kopmasından filan korkuyorum. Şu an ağrıyor ama sizce yine gidip dambıl kaldırsam tendonun kopma ihtimali var mı?
  3. M

Merhaba peki eğer bu hamlık ağrısıysa spora devam etmeli miyim yani gidip yine ağırlık kaldırayım mı yoksa ağrının geçmesini mi beklemeliyim?
  4. M

Merhaba dün akşam spor salonuna gittim ve antrenman yaptım. İlk günüm olduğu için çok fazla yüklenmedim. Hafif bir dambılla 3x12 olacak şekilde biceps çalıştım. Bu sabah kalktığımda 2 kolumunda biceps altında ki tendon bölgesinde şiddetli ağrı vardı. Kolumu tam olarak açamıyorum şu anda. Sizce...
  5. M

Monitörün DP kablosu girişi zarar görmüş müdür?

Merhaba yeni bir monitör aldım. Modeli HP Omen 25i. DP kablosunu monitöre takarken ilk başta yanlışlıkla ters takmaya çalıştım. Kablonun ucu monitörün girişine biraz girdi. Sonrasında kabloyu monitörden çıkarttım ve bu sefer düzgünce taktım. Şu an görüntü alabiliyorum ama size bazı sorularım...
  6. M

Teknosa'dan HP Omen 25i monitör alınır mı?

Merhaba HP Omen 25i adlı monitörü almak istiyorum ama şuan sadece Teknosa'da satılıyor. Sizce teknosa'dan monitör alınır mı? Monitörde ölü piksel veya başka bir sıkıntı çıkarsa 14 gün için de iade edebiliyor muyum? Başka bir forumda birisi teknosa'dan bir monitör almıştı ve kutusu açıldığı için...
  7. M

7000tl bilgisayar tavsiyesi.

Oyun oynamak için alıcam.
  8. M

7000tl bilgisayar tavsiyesi.

Merhaba 7000tl ye pc almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. cevaplarınız için teşekkürler.
  9. M

Ryzen 5 1600 af sistemin termal macunu yenilenmeli mi?

Merhaba bir buçuk yıl önce bir sistem topladım ve sistemin içinde ryzen 5 1600 af işlemci var. Bu güne kadar termal macununu hiç değiştirmedim dün msi after burner ile bilgisayarın sıcaklık değerlerine baktım. Lol oynarken en yüksek ayarlarda ryzen 5 1600 af genelde 53 dereceydi en fazla 54-55...
  10. M

Gtx 1050ti sistem lol kasma hissiyatı.

Merhaba ekran kartım msi gtx 1050ti gaming x 4gb. İşlemcim ryzen 5 3600 cpb kapalı kullanıyorum. Monitörüm asus tuf vg259qr. Lol oynarken fps 165 in altına indiği zaman G-sync açık olmasına rağmen kasma hissiyatı oluşuyor ve kasma hissiyatı olduğu zaman msi after burner ile sıcaklık ve fps...
  11. M

Fast-Sync ve G-Sync beraber kullanılabilir mi?

Merhaba ekran kartım MSI GTX 1050 Ti Gaming X monitörüm ASUS TUF VG259QR. Size sorum şu ben oyun oynarken G-Sync ve Fast-Sync'i beraber kullanabilir miyim? G-Sync FPS monitörün Hz değerinin altındayken çalışıyor. Fast-Sync de FPS monitörün Hz değerinin üstündeyken çalışıyor. Bu yüzden oyundayken...
  12. M

Gtx 1050ti sistem fortnite ekranı çevirince kasıyor.

Merhaba bilgisayarıma fortnite indirdim g sync açtım ve oyunda fps yüksek olsa bile hep bi kasma hissiyatı var. Bazen mouse ile ekranı çevirdiğimde ekran donuyor ve takılıyor. Mesela maça girdiğimde bekleme alanı açıldığında bazı kaplamalar geç yükleniyor ve mouse yi hareket ettirdiğimde ekran...
  13. M

Ekran kartı yuvasına oturmuş mu?

Cevaplarınız için teşekkürler.
  14. M

Öyle yaptım ama ilk başta Kartın sol tarafı oturur gibi oldu sonra diğer tarafıda oturdu ama merak ettiğim şey şu sizce o sarı mandal benzeri şeyin hala görünmesi normal mi? 1658159841 Kartı takarken anakartın klipsi tık diye bir ses çıkarıp kapandı bu arada.
  15. M

Merhaba yeni bir ekran kartı aldım modeli MSI GTX 1050 Ti Gaming X sizce yuvasına tam oturmuş mu? Ekran kartının pinlerinin sağ tarafında sarı bir şey var ve hala görünüyor sizce bu normal mi? Sistem şu an çalışıyor. Cevaplarınız için teşekkürler.
  16. M

G sync kendine kendine kapanıyor.

Merhaba yeni bir ekran kartı aldım modeli msi gtx 1050ti gaming x ve monitörüm asus tuf vg259qr birbirlerine display port ile bağlılar. Sorunum şu g sync kendi kendine kapanıyor. Nvidia pendulum uygulamasında g sync açık oluyor ama pc yi kapatıp açtıktan sonra g sync kendi kendine kapanıyor...
  17. M

Gtx 1050ti sistem g sync çalışmıyor.

Merhaba ekran kartım gtx 1050ti ve monitörüm asus tuf vg 259qr birbirlerine display port ile bağlı olmalarına rağmen g sync çalışmıyor. Gereken bütün ayarları yaptım monitörün ayarlarından g sync i aktif ettim. Nvidia denetim masasından g sync i aktif ettim ve gerekli ayarları yaptım ama g sync...
  18. M

GTX 1050 Ti sistem LoL'de G-Sync açılmıyor

Driver güncel hdmi kablo ile g sync kullanılamaz ki
  19. M

GTX 1050 Ti sistem LoL'de G-Sync açılmıyor

Merhaba. Ekran kartım GTX 1050 Ti. Monitörüm ASUS TUF VG259QR DisplayPort ile bağlılar. Ayarlardan G-Sync aktif etmeme rağmen LoL de G-Sync aktif olmuyor. Nedeni nedir sizce? Cevaplarsanız sevinirim.
  20. M

DDU İle Ekran Kartı Driver Silme.

Tekrardan merhaba ben atmış olduğunuz linke girdim ama sayfanın neresinden uygulamayı indirmem gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Top Bottom