Arama sonuçları: *

• Users: Dogi
  • Order by date
  1. D

Yardım Masaüstüne laptop HDD'si

dönüştürücü diye bi aparat var . onu takıyosun normla harddisk gibi görüyo . sonra ona bide format atarsın isster taşınabilir olarak kullanırsın ister takıp kullanırsın . bende 320gb bi hdd vardı mesela eski bir laptoptan kalma ben onu taşınabilir olarak kullanıyorum . ürün linklerini de...
  2. D

Gamepower GPR24C1MS144 Monitör Nasıl?

ben aynıı özelliklerde MSI kullnaıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim. 1589027373 ben laptop kullanıyorum . monitör aldıktan sonra çift ekran kullanmaya başladım. laptop ekranı en fazla 60 hz ama mönitör ekranıma 120 hz verebiliyorum. DP ile bağlarsan 144 hz alabillirsin bir sıkıntı olmaz.
  3. D

Hangi sistem daha iyi

bence 1.sistemdeki işlemcin çok güzel onu daha performanslı bir ekran kartıyla tamamlarsan çok daha güzel olur . 2.sistemin de güzel ama ben 1.'sini tercih ederdim .
  4. D

Playstation 3 oyunları

Arkadaşlar merhaba. yakın zmanda bana bir ps3 hediye edildi ve içinde sadece motogp15 oyunu var. Sanırsam alırken kutu içeriğinde verilmiş bi oyun. Ben PSN de oyunlara baktım ama tabi ps3 olduğundan dolayı her oyun yok ve olan oyunlar da biraz pahalı veya sadece disk olarak satılıyor. eğer...
Top Bottom