Arama sonuçları: *

1. KYTECHNGAMING

Keenetic Extra DSL ile Mercusys MR70X router nasıl bağlanır?

Burdaki mantık gibi baglayacaksin. Farklı iki DHCP olacak. Birinin lan portundan diğerinin wan portuna kablo ile baglayacaksin.
  2. KYTECHNGAMING

Yardım Evimdeki Ölü Bölgeleri Nasıl Canlandırabilirim

Ana cihaz yukarda, tekrarlayıcı aşağıda olacak. Tek cihaz ile mesh ağ olmaz çünkü.
  3. KYTECHNGAMING

Fiber için Router ve Modemlerden hangisini almalıyım? Keenetic,Tp-Link

Evet güzel bir çözüm olur.
  4. KYTECHNGAMING

1000Mbp Lan girişli Wifi Güçlendirici Önerisi

Bütçe çok rahat hareket edilebilir değil görünüyor.
  5. KYTECHNGAMING

❌İndirim Bitti! 🔥2584 TL - Grundig Vcc 2170 Toz Torbasız Süpürge Makinesi

Eksen'de mi Arctic distrübütörü olmuş. Güzel :D
  6. KYTECHNGAMING

🔥İndirim VegGieg CAT8 40Gbps 2000Mhz STP RJ45 Ethernet Kablosu 1.5 Metre 128'TL

Bence konuyu daha fazla 20-30TL ye kablo alın diye meşgul etmeyin. Daha fazla yorum yok çünkü abesti iştigal.
  7. KYTECHNGAMING

Bu şeye benzedi 4 tekeri var motoruda götürüyor Anadol'a binmeye devam et.
  8. KYTECHNGAMING

25 cm patch kablolara ihanet ettiniz. Neyse herkesin düşüncesi kendinedir. 1.5 metre en yaygın uzunluktur. genel olarak şarj kabloları bile 1-1.5 metre arasıdır.
  9. KYTECHNGAMING

https://www.amazon.com.tr/Ugreen-CAT7-Ethernet-Kablosu-Metre/dp/B00QV1F0RU?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=1IT5KUKH5LVTT&dib=eyJ2IjoiMSJ9._lrkCxzUtEqwUNapyywh73CGzQBNv-zzOFFSgUv56NDckSuEGVy8m4N4XfkHrO0UljOKAGYSDenShg_ieV_S3uQDGAQDMsU9qJrYnymWFOTcCObpPLNEbT82n8Uv16VBaBa7vdguQW1MlGo...
  10. KYTECHNGAMING

Tam bir Cat8 olmadığı aşikar ama CAt6 kalitesi için hayli fazlasıyla güzel bir kablo.
  11. KYTECHNGAMING

Yardım TAAHHÜT BİTTİ

SFP girişi olan router/switch , SFP modul Genel olarak maliyetler ikisi birlikte en az 4-5 binden TL'den başlar diyebiliriz. Ayrıca çalışıp çalışmaması da önceki mesajımda söylediğim gibi, bilgi, bütçe, heves ile doğrudan alakalı.
  12. KYTECHNGAMING

Yardım TAAHHÜT BİTTİ

Servis sağlayıcı kullanıcı adı ve şifren ile Vlan değerini bildikten sonra ONT'den gelen ethernet kablosunu routerına bağla ve WAN ayarını bu bilgilerle yaparsan bağlantı almaman için bir sebep yok. Çok nadir servis sağlayıcı tarafından verilen router'ın mac adresi de klonlanması gerekebilir...
  13. KYTECHNGAMING

Yardım TAAHHÜT BİTTİ

Tamam ben de sağlayıcı router yerine kendi routerini kullanabilirsin diyorum. ONT' yi bile kullanmayabilirsin. Bilgi, bütçe ve istek yeterli.
  14. KYTECHNGAMING

Windows 10 ve 11 LTSC lazım.

Ghostspectre
  15. KYTECHNGAMING

Yardım TAAHHÜT BİTTİ

Kendi routerini Superonline da da Telekomda da kullanırsın.
  16. KYTECHNGAMING

İNTERNETİN YAVAŞLIĞI BENİ ÖLDÜRÜYOR

Ana cihaza yakın ya da kablolu olarak test etmelisin
  17. KYTECHNGAMING

Keenetic KN-3610 Modem Kurulumu Turuncu Işık Sorunu

VDSL Vlan arayüzde görünüyor mu Kullanıcı adı ve şifrenizi dikkatli gözden geçirin.
  18. KYTECHNGAMING

Modem kullanıcı adı hatası

Kullanıcı adı ve şifrenizde hata var. I l O 0 gibi yanyana harfler karıştırılarak yazılmaktadır. Büyük ı yerine küçük L yazmak gibi. Maalesef enteresan bir şekilde kopyalarken bile çeşitli programlara yapıştırdığınızda farklı göstermektedir. geçen bir müşteride başımıza gelen; Şifre ...
  19. KYTECHNGAMING

Modem kullanıcı adı hatası

Kullanıcı ad ve şifre doğru olmadığı sürece bağlantı sağlanır gibi gözükür ip verir ama internet çıkışı olmaz. Ping check açarsanız hatta bunu daha net anlarsınız. Kullanıcı adı sonundaki @ttnet vb takılar sizin sağlayıcı adınızdır. Örneğin; @ttnet @gibir @fiber @turk.net gibi
  20. KYTECHNGAMING

🔥İndirim Spigen 65W USB-C 2 Port Şarj Aleti 449₺ Amazon (150₺) Yeni Hesap İndirimi

Her marka farklı hızlı şarj protokolü kullanınca sen de doğal olarak o protokol olmayan bir şarj aleti takınca işler değişiyor. Samsung için ops iPhone için of OnePlus için svooc Gibi
Geri