Arama sonuçları: *

1. E

%TEMP% asla silinmiyor silmeyi başlatıyorum geri duraklıyor devam etmiyor!

Uygulama adını söylermisiniz
  2. E

%TEMP% asla silinmiyor silmeyi başlatıyorum geri duraklıyor devam etmiyor!

%TEMP% dosyalarını silmek istiyorum ortalama olarak 40GB yer kaplıyor ama hiç bir şey açık olmasa bile genede silemiyorum. After effects kullanıyorum sürekli bundan dolayı zaten hızlı doluyor ve silememek sinir bozucu oluyor bir bilgisi olan var mı?
  3. E

R5 5500 RX6600 ANLIK DROP YİYORUM

Başlıkta da belirttiğim gibi sistem bu ve Valorant olsun diğer oyunlar olsun veya boştayken anlık 2-3 saniyelik drop yiyorum bilgisayar 1 senelik daha sıcaklık değerlerinde bi problem yok her şey normal halindeyken drop yiyorum kaspersky var virüs tarzında bir şeyde yok son zamanlarda başladı bu...
  4. E

Ryzen 5 5500 masaüstünde 93 derecede çalışıyor

Yaklaşık 1 ay önce incehesaptan https://www.incehesap.com/majesty-silver-oyuncu-bilgisayari-fiyati-43308/ bu sistemi satın aldım 1 aydır sorunsuz kullanıyordum daha yeni nfs payback oynarken kendi kendini kapattı geri tüm usb leri çıkarttım felan hard diskı çıkarttım öyle monitöre görüntü geldi...
  5. E

Vatandan alınan bu bilgisayar nasıl?

1660ti lı sistemlerin fiyat olarak baya altında alınır
  6. E

Sistem yeterli olduğu halde fps düşüşü

Yeni bir hazır sistem aldım pc özellikleri RX6600 ekran kartı,Ryzen 5 5500 işlemci ,16 3200mhz ram,B 450M-K II anakart, yani drop yemesi için bir sorun yok oyun fark etmiyor valorant,gta online,fortnite bir süre geçtikten sonra oyunda 5-10 saniyelik drop yiyiyorum bu neden oluyor bir bilgisi...
  7. E

11-13k arası sistem tavsiyesi

13k ya yakın bütçem var şok a gelen sistemi almayı düşünüyorum tek fanlı bir ekran kartı istemiyorum onun haricinde nvdia veya amd fark etmez bana fazla 8gb olması daha iyi olur 3050 veya 6600 felan oluyor glb hazır sistemlerden mi alıyım yoksa tek tek mi toplayım veya yarın şoktan gidip direk...
Top Bottom