Arama sonuçları: *

• Users: ESOI
  • Order by date
  1. ESOI

8 GB ram için pagefile dosyasi ne kadar olmalidir ?

İyi geceler dilerim. Elimde 8 GB ram GTX 1660 süper ve Ryzen 3 3100 lu bir sistemim var. Şuan GTA 5 Online, Valorant, Raft, Blazing Sails, CS:GO oymuyorum. GTA 5 Online hariç diğer oyunların ram kullanımı 8 Gigabyte' ı geçmiyor ama pagefile.sys adlı dosya 6-10 gb arası yer kaplıyor. Mesela bugün...
  2. ESOI

CMD ve program ile Windows 10 etkinleştirdim silemiyorum yardım! :(

@iEternalX @NightEagle arkadaşlar suan cozemedim bios falan sıfırladım ama olmadı oem key alıp deneyecegım bu hafta sonu haber veririm, inşallah olur.
  3. ESOI

CMD ve program ile Windows 10 etkinleştirdim silemiyorum yardım! :(

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar, iyi akşamlar dilerim. Ben bir hata yaptım ve deneme sürümü olan Windows'u bir program ve CMD komutlarıyla etkinleştirdim bundan 5-6 gün önce. Sonra yaptığım hatayı anlayıp temiz kurulum yapmak istedim ve bilgisayara format attım ve format atarken ürün anahtarım...
  4. ESOI

Ryzen 5 1600 AF, Ryzen 5 2600

İyi Ramazanlar arkadaşlar. Elimde belli bir bütçe var ve elimde Galax GTX 1660 SUPER ekran kartı var. Ve elimde belli bir bütçe var. Aklımda işlemci olarak Ryzen 5 2600 ve Ryzen 5 1600 af var. Sizce hangisini almak daha mantıklı ve ikisi arasında ne farklar var? Yani 1600 af cok iyi ryzen 5 2600...
  5. ESOI

High Power Güç Kaynağı Bütçe 350-400 TL Öneri

Arkadaşlar herkese iyi forumlar ve iyi akşamlar. Ben yavaş yavaş bir sistem diziyorum inşallah. Şuan elimde Teknobiyotik adlı siteden aldığım Galax GTX 1660 Super ve Gigabyte B450M S2H model bir anakart var. İnşallah 1.5 ay içinde de AMD Ryzen 5 2600 işlemci alacağım. Bu sistem için güç...
  6. ESOI

XIGMATEK SIROCON III X-POWER 600W RAINBOW FAN USB3.0 TEMPER CAMLI GAMING KASA

Arkadaslar kasa ve icinde ki psu nasıl benim hosuma gitti 80 plus sertifikası var heralde ozellikler kısmında yazıyor Ürünün linki : https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-sirocon-iii-x-power-600w-rainbow-fan-usb3-0-temper-camli-gaming-kasa.html
  7. ESOI

4500 TL bütçe

Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim. Hazirana kadar inşallah bir sistem dizeceğim. Bundan yaklaşık 1 ay önce Teknobiyotik adlı siteden Galax GTX 1660 super ekran kartı ve Gigabyte B450M S2H anakart aldım. Toplam 2200 TL (KDV DAHİL) tuttu. Bütçem 4500 TL , bu ay bir şey alamayacağım ama bu...
Top Bottom