Arama sonuçları: *

1. O

Ekran kartından gelen ses

Nette biraz araştırdım sanrım sorunum o gibi gözüküyor ama sanırsam performansa bi zararı yokmuş bu sesin ama beni aşırı derecede sınır ediyor o kadar dişimden tırnağımdan artırarak aldığım pc de böyle bir şey olması insanı uzuyor abi 1590612686 Peki bu sebepten garantiye versem değişim olurmu acaba
  2. O

Ekran kartından gelen ses

Arkadaşlar oynadığım gta 5 oyununda fps144 e ve vsnyc özelliğini aktıflestırıp ayarları ultraya aldıgımda kasadan cızırtı şeklinde insanı çileden çıkartan bir ses geliyor lakin bu ayarları fps i 100 e ve normal ayarlara aldiğimda ses gidiyor birde ayarları ultradayken msi afterburner...
  3. O

Corsair spec delta rgb sorunu

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi corsair spec delta kasasını kullanıyorum sorunum şöyle ki öndeki rgblerin en alttaki olanı diğer üstteki rgblere gore farklı reaksiyon veriyor mesela en üst iki rgb kırmızı yanarken alttaki sarı yanması gibi ve sadece yeşil renkte sabıtlediğimde en alttaki...
  4. O

DA Yeni Sistem Kurulumu Hakkında

Bilen varmıdır acaba bu konuyu
  5. O

Bide sadece yeşil renge alınca en alttaki ışık vermiyor sönük duruyor bunu duzeltebılırımyım acaba yoksa sıkıntılı mi gelmiş acaba kasa şimdi bu yüzden kasayı iade de etmek istemiyorum o kadar bekledim geç geldi kargo .s
  6. O

Bide usta sormak istediğim diğer bir husus bu on taraftaki fanların rgblerinde sanırsam bir sıkıntı var anakartın yanından modları degistiriyorum lakin duzelmedı üstteki 2 ışık aynı renkleri veriyor alttaki farklı renkleri veriyor Bu şekilde anlatabilmisimdir umarım
  7. O

Ozman onlar boşta kalıyor tamam onu doğru yapmışım
  8. O

Usta takacağım yeri bir türlü bulamadım ki anakartta
  9. O

Arkadaşlar Abdullah abinin son paylaştığı sistemi aldım öncellikle ekran kartımın montajını kendim yaptım lakin sormak istediğim 1. Husus: Ekran kartımı doğrumu taktım emindeğilim pc yi kurdum driverları nvıdıanın sitesinden güncelledim ilk defa ekran kartı taktıgımiçin mesela su kablonun ucu...
  10. O

144 hz monitör

Sagolun hocam? bazı yorumlarda bu pc nin ıps oldugı ıcın fpsoyunlarda iyi olmadığını yazmışlar ne dusunuyorsunuz o konu hakkında ben fazla anlamam bu ekran özelliklerinden çok fark ediyormu ıps ıle tn ekranlar ?
  11. O

144 hz monitör

Yorumlariniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar monitörün siparişini verdim hayırlı uğurlu olsun
  12. O

144 hz monitör

Arkadaşlar Abdullah abinin son paylaştığı sistemi aldım monitör olarak da bunu https://www.itopya.com/aoc-238-24g2u-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-gaming-monitor-/ Almayı düşünüyorum uyumlu olurmu eger uygunsa bugün siparişi vereceğim
Geri