Arama sonuçları: *

1. YalcinCenturion

CS 8510 A10 Bluetooth Dongle sürücüsü

Csr 8510 A10 Bluetooth dongle'ımın sürücüsünü yanlışlıkla sildim. Orijinal Windows 10 sürücüsünü nasıl indirebilirim? Şimdiden teşekkürler. Device {473a6b1d-3407-400e-b91a-f991c5a39dc3}\CsrBtPort\01
  2. YalcinCenturion

2k monitör 1080 monitör?

Hayır,bir sıkıntı olmaz ama ekran kartınızı 1080de kullanmak darboğaza neden olabilir.Sanal çözünürlük ile çözüm bulabilirsiniz
  3. YalcinCenturion

1080p 2k arasında çok fark varmı ?

2k daha iyi olur ama 1080de uxak mesafe kullanım için sorun olmayabilir. Ayrıca o ekran kartının hakedeni 4k ekran
  4. YalcinCenturion

Manga Önerisi istiyorum

Bleach okuyun
  5. YalcinCenturion

Acer ED270UP Monitör alınır mı?

Şuan samsung odyssey g3 27" 165hz 1080p kullanıyorum. Tahmin ettiğiniz gibi 27 inç 1080de fazla oluyor ve bu yüzden 2k arayışındayım ve f/p olarak bu monitörü buldum. Sizce alınır mı yoksa bu fiyata daha iyisi var mıdır?
  6. YalcinCenturion

IOS Hangi IPhone'yi kullandınız?

3gs ve 4s kullandım.İkiside harika cihazlardı.
  7. YalcinCenturion

Sahibinden Saçma İlanlar

2.bence ekran kartı satılmış, süs niyetine takılmış gibi duruyor.
  8. YalcinCenturion

27" 2K Monitör almak istiyorum.

Kesinlikle LG
  9. YalcinCenturion

Bu sistem ne kadar eder ?

Bence 16k 18k eder hocam maks
  10. YalcinCenturion

Artık düşüncelere katlanamıyorum

Selamlar,Yaklaşık 7,8 aydır aklımda hep gay miyim? gibi sorular dolaşıyordu. Kendimi bildim bileli bu lgbt bireylerden nefret ettim ve hala sevmiyorum.Yani kısacası homofobiğim. Nasıl bir kişileğe sahip olduğumu biliyorum,kız arkadaşlarım ve sevgililerim oldu ve hala aynı düşünce yapısına...
  11. YalcinCenturion

Yeni Şarkım Nasıl Olmuş?

Çoğu newschool'dan iyi.Böyle devam et
  12. YalcinCenturion

DDR5 sistem topladım parçalar uyumlu mu?

Gayet uyumlu parçalar ama işlemciniz k ibareli olduğu için z serisi bir anakart tercih etmeniz daha iyi olur
  13. YalcinCenturion

3500TL işlemci+ekran kartı tavsiyesi

Herkese selamlar,çok yakın bir tarihte bir bilgisayar toplamaya karar verdim ve bu iş için yaklaşık olarak 5000tl bütçe belirledim. Piyasayı araştırmaya başlayınca performansı çok yüksek olmayan 2200g ve 3200g'li sistemlerin bu fiyat bandında satıldığını gördüm.Bundan dolayı kendim parça parça...
  14. YalcinCenturion

Harici ekran kartım görünürken dahili gpu görünmüyor

Selam arkadaşlar,işlemcim i7 8700 ve ekran kartım rx 580.Pc de rx 580 1.grafik birimi olarak kullanılıyor ama ben bazı programlarda hem ekran kartını hem işlemcinin grafik birimini kullanmak istediğimde intel hd graphics ne aygıt yönetisinde nede başka programda görülüyor. Şimdiden teşekkür...
  15. YalcinCenturion

Trust GXT 890 klavye tuş basmıyor

Merhaba arkadaşlar,Daha bu sabah elime ulaşan klavyemin sol ctrl tuşu ara sıra algılamamakta algılasa bellibir süre sonra basılmamış gibi göstermektedir. Ne yapmamı önerirsiniz
  16. YalcinCenturion

Galaxy J7 pro ekran açık kalma sıkıntısı

evet evet bütün yolları ve forumları okudum ama bulamadım
  17. YalcinCenturion

Galaxy J7 pro ekran açık kalma sıkıntısı

İyi günler,j7 pro telefonumda sarj dolduğu zaman yada 3.parti uygulamalardan bildirim gelince ekran manuel kapatıncaya kadar kapanmıyor. Yardım ederseniz sevinirim.
  18. YalcinCenturion

RX 580 düşük fps sıkıntısı

i7 8700 4.2 ghz de kullanıyorum turbo ile sadece 5 7 fps fark gördüm
  19. YalcinCenturion

csgo ortalama 300, fortnite en yüksek ayarlar 80
  20. YalcinCenturion

160 ortalama valorant
Top Bottom