Arama sonuçları: *

1. F

İp tv önerisi alfa iptv vs 5g iptv hangisi daha iyi?

Herkese merhabalar tekrardan 5g iptv alanlar memnun musunuz son durum nedir ? Bende ona göre bugün satın alacağım
  2. F

İp tv önerisi alfa iptv vs 5g iptv hangisi daha iyi?

Merhabalar 5g iptv almak istiyorum banada yazar mısın rica etsem
  3. F

PCH Medal X1 Geldi!

Ben bankamatik kartı ile denedim banka tarafından bir sorun yok ama ödeme başarısız 0005-Y hatası veriyor sürekli o yüzden havale yaptım
  4. F

PCH Medal X1 Geldi!

Hocam siz ödemeyi havale ile mi yaptınız ? Ben havale ile aldım ama kuzenimin hesabindan geçtik sorun olur mu acaba üyelik benim adıma
  5. F

PCH Medal X1 Geldi!

Sistem kalmadı eve geçene kadar :(
  6. F

En Uygun 2060 sistem

Bu şekilde hata alıyorum bu 3.cü deneyişim banka ile görüştüm limit kısıtlama vb. hiçbir problem yok
  7. F

En Uygun 2060 sistem

Yakın süreçte çıkacak sistem var mı bildiğiniz ?
  8. F

En Uygun 2060 sistem

Sizce 7k'ya alınır dimi birde ssd değiştiricem rgbli olanı alacağım
  9. F

En Uygun 2060 sistem

Nasıl yani hocam 7k bile uygun
  10. F

En Uygun 2060 sistem

İşlemci 3600 olsa düşünmeden alırdımda 1600 düşük kalır gibi geliyor
  11. F

En Uygun 2060 sistem

Arkadaşlar Merhaba bugünkü Pc hocası sistemini itopya'nın rezil sitesi yüzünden kaçırdım. 8.500₺ bütçem var 2060 sistem almak istiyorum bildiğiniz bütçeme uygun 2060 sistem var mı ? intel tabanlı olursa harika olur
  12. F

En Uygun 2060 sistem

Arkadaşlar Merhaba bugünkü Pc hocası sistemini itopya'nın rezil sitesi yüzünden kaçırdım. 8.500₺ bütçem var 2060 sistem almak istiyorum bildiğiniz bütçeme uygun 2060 sistem var mı ? intel tabanlı olursa harika olur
  13. F

PCH Medal X1 Yayımda

İtopya kadar rezil bir site görmedim kart bilgilerini felan girdim 0005-Y hatası verdi sistemi alamadım bankayı aradım banka bizden kaynaklı değil diyor adamlara yazıyorum cevap dahii yok. Almak nasip olmadı
  14. F

PCH Medal X1 Yayımda

Sistem kalmadı eve geçene kadar :(
  15. F

PC hocası sistemi geldi mi

Hocam bütçem 8k civarı 2060 sistem bulmaya çalışıyorum
  16. F

PC hocası sistemi geldi mi

Arkadaşlar Merhaba Bugün PC hocası sistemi çıkacak diyorlardı konu hakkında bilginiz var mı pek bakamadım çıkacak mı yada tarih verdi mi
  17. F

Maks 200tl klavye önerisi

Rampage Miracle 2 var bir bak istersen Hepsiburada sipariş verdim bende
  18. F

Teknoking3 mü yoksa biraz daha beklemek mi??

Dostum bende senin gibi 8K bütçem var teknoking alacaktım forumdaki dostlar biraz daha beklememi önerdiler bende almadım bekliyorum. Pchocası yeni sistem çıkartacakmış onun haricindede elbet sistemler çıkar amacım 8k bütçe ile 2060 almak
  19. F

8.000 TL Bütçe ile bilgisayar

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim 8k bütçe ile 2060 almak zaten çok istiyorum şuanki dönemde 1 hafta 10 gün daha bekliyeceğim saolun varolun
  20. F

8.000 TL Bütçe ile bilgisayar

Arkadaşlar merhaba 8.000 tl bütçem var Abdullah hocanın çıkartacağı sistemi bekledim ama bütçemi aştığı için artık bir sistem almak istiyorum yakın zamanda çıkacak sistemde yok sanırım. Varsa bilgilendirirseniz sevinirim. 3 Sistem arasında kaldım 3.cü sistemi seçmemin sebebi eğer derseniz bu...
Geri