Arama sonuçları: *

1. AlperenKartal

m2 ssd çalışmayı durduruyor

ben güç ayarlarından yüksek performansa aldım o yüzden olabilir 1695720292 650w
  2. AlperenKartal

yani yaptıklarımı tekrarlayıp hızlı bir şekilde dediklerini uygularsam sorun çözülecek diyorsun değilmi?
  3. AlperenKartal

bilgisayarımı yeni aldım oyun yüklemeye bıraktım ve uyudum sabah kalktığımda bios ekranı vardı sorunu çözemedim ssd nin ışığı yanmıyordu en son kasanın güç kaynağını kestim ve bios pilini çıkarttım ve geri takıp güç kaynağını takıp çalıştırdığımda sorun düzeldi ve ssd nin ışığı yandı ama...
  4. AlperenKartal

Xpg probe 650w psu alınır mı? ?

sistemine yeterli
  5. AlperenKartal

Çözüldü✓ 650W psu sıkıntı çıkarırmı

psu yanar gibi mesajlar gördümde korkuttu açıkçası
  6. AlperenKartal

Çözüldü✓ 650W psu sıkıntı çıkarırmı

aldığım hazır sitemde psu yükseltmesi yaptım ama hiç araştırmadım herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım ? https://www.gencergaming.com/atom-v2v650w-guc-kaynagi 3 4 ay sonra değiştirebilirim
  7. AlperenKartal

Ne Yapmalıyım Önerilerinizi bekliyorum ?

ANAKARTIM MSI A320M-A PRO Amd A320 Soket AM4 DDR4 3200(OC) Anakart İŞLEMCİM AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci RAM - X2 Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz DDR4 CL16 CMK8GX4M1D3000C16 Ram Arkadaşlar warzone gibi oyunlar oynamak istiyorum 15 10 fps değerleri alıyorum valorantta 130 fps...
  8. AlperenKartal

CS GO uzaktaki adamları net göremiyorum

csgo oynarken long tarafında rampaya atladığımda a bomba bölgesindeki adamların kafasını net göremiyorum buda oyunu satmama neden oluyor bu durumu nasıl çözebilirim 1024x768 oynadığım çözünürlük bilgisayarım 1366x768 destekliyor APU sistem Ryzen 3 3200 G Vega 8 ortalama 150 fps
  9. AlperenKartal

GTA 5 Açılıyor 4 - 5 saniye sonra kapanıyor

takılı değil ama ?
  10. AlperenKartal

yardımınız için teşekkür ediyorum genede sağolun
  11. AlperenKartal

hayır daha yeni yükledim
  12. AlperenKartal

GTA 5 Açılıyor 4 - 5 saniye sonra kapanıyor yardım edermisiniz
  13. AlperenKartal

Benim bilgisayarımda fps cs go olmak üzere düşük fps alıyorum

Vallaha ben pek anlamıyorum pc den ama
  14. AlperenKartal

Yani ekran kartı zayıf kalıyor öylemi ama ben ekran kartını çıkarıp çalıştırmaya çalıştım fakat çalışmadı
  15. AlperenKartal

Ryzen 3 3200G 4 çekirdek - gt710 2gb Corsair 8 gb 3000 mhz Anakart a320m-pro Valorant gibi oyunlarda 30 40 civarında fps alıyorum Hikaye tarzı oyunlardada kasma ve takılmalardan oyun oynanmıyor sizce bunun nedeni ne olabilir.
Geri