Arama sonuçları: *

1. rd2k1_

Valorant pc'yi kitliyor

şuan tekrardan valorantı yüklüyorum 1763586055 1763586149 pc direk tepki yok alt tab denedim alt f4 denedim hiçbirşey çözmedi bi kasadan reset tuşunu basıp yeniden başlatınca windowsa tektardan ulaşabiliyorum
  2. rd2k1_

Valorant pc'yi kitliyor

deneyeceyim cok sağolun 1763585718 onlarıda da denedim ama gene aynıydı
  3. rd2k1_

Valorant pc'yi kitliyor

hayır bi 1 veya 2dk sonra oluyor 1763585633 pcyi toplayı 5 ay oldu bu kadar hızlı bozulmuş olamazlar
  4. rd2k1_

Valorant pc'yi kitliyor

Merhabalar valorant oynarken bi anda bütün bilgisayarım kitleniyor ve kasanın üzerinden yeniden başlat demeden düzelmiyor Dün uzun zaman sonra valorant oynamak istediğimde karşılaştım bu sorunla ne yapıp ettimysem bir çözüm bulamadım yardımınza ihtiyacım var oyüzden ilk olarak driverları...
  5. rd2k1_

Çözüldü✓ Expo acmama rağmen bellerim düşük hızda calışıyor

merhabalar windowsu sıfırdan tekrardan kurdum ve problemim çözüldü noldu anlamadım ama bütün problem windows ile alakalıymış
  6. rd2k1_

cpu z hepsini gösteriyor memteste bir problem bulamadı sabah onuda yapmıştım ramlerin yerleni allah bilir kac kere değiştirdim ramlere hiç oc yapmadım sadece expoyu acmıştım şimdi expoyu acıp kaydedip yeniden başlat diyorum bios ayarları kaydetmiyor ramlerimde düşük hızda calışmaya devam ediyor...
  7. rd2k1_

4x8 kullanıyorum normalde ramleri 1762729576 bütün slotları dolduruyo
  8. rd2k1_

hepsini denedim hiçbirşey değiştirmedi 1762728378 hala en düşük hızları olan 3600 de calışıyorlar
  9. rd2k1_

evet güncel biosum daha dün güncellemiştim anakartımı yazdım ramlerim ise [H3 id='Kingston+Fury+Beast+8+GB+5200+MHz+CL36+KF552C36BBE8+DDR5+Ram']Kingston Fury Beast 8 GB 5200 MHz CL36 KF552C36BBE/8 DDR5 Ram[/H3] 4x8 kullanıyorum ramleri biosu kaydedip cıkıyorum tabikide 2x8 yapıp denedim gene...
  10. rd2k1_

merhabalar msi anakartım var modeli b650 tomahawk wifi biostan expo 1 acıyorum belleklerim hızını 5200 olucağına gösteriyo bilgisayar yeniden başlıyo ve ayarı sanki hiç yapmamışım gibi 3600mhz den göstermeye devam ediyor bios ayarıda sanki hiç acmamışım gibi orası gri duruyo kırmızı durcağına...
  11. rd2k1_

Rampage 7C-120S kasa fanları alınır mı??

Kasamda fanları argb fanlar ile değiştirmek istiyorum bu fanlar hem uygun hem ortlama iyi deniyor sizce alınır mı? bide bu fanların kablolarını birbirlerine bağlayıp anakarta tek bir tane takılabilicek şekildfe yapabiliyormuyum...
  12. rd2k1_

Akko klavyeden w60 a geçmeye değermi

herhangi bir problemi oldumu peki
  13. rd2k1_

Akko monsgeek fun60 max vs wraith w60 klavye

bütce olarak max 2800 bütcem var bu iki klavye arasında kaldım hangi klavye daha iyidir acaba?
  14. rd2k1_

Akko klavyeden w60 a geçmeye değermi

konuyu biraz hortlatıyorum fakat klavyeden memnun musunuz?
  15. rd2k1_

Çözüldü✓ RAM almak mantıklı mı?

ince hesaptan almıştım 1760288222 expo 1 de 3600 den yüksek mhzde calışıyor ama biosa girip bakmaya üşeniyorum
  16. rd2k1_

Çözüldü✓ RAM almak mantıklı mı?

bu ramleri almanı önermem 8gb ddr5 versiyonlarından almıştım 4 tane bütün ram slotlarını doldursunlar diye ama ramlerden biri bozuk cıktı ve açıp pc'ye taktığım için iade de almadılar
  17. rd2k1_

Manyetik switch'li klavye'ye bu keycapsleri takabilirmiyim?

klavyem bu https://www.gaming.gen.tr/urun/603761/akko-monsgeek-fun60-ultra-shine-through-black-hall-effect-manyetik-switch-8k-hz-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ almak istediğim keycapsler bunlar...
  18. rd2k1_

Yardım Argb+pwm hub önerisi tavsiysi

kasamda ki hub sadece pwm destekliyor bende kasamdaki fanları değiştirmek istiyorum (kasamdaki fanlar düz yanan ışıkları olan fanlardan) argb fan alıp anakarta bağlayıp hız kontrolü falan yapmak istiyorum fakat kasayla birlikte gelen hub bunların yapmamama yardımcı olmuyor ve değiştirmek...
  19. rd2k1_

Vatan Bilgisayar mağazaya teslimat

"Merhabalar, Vatan Bilgisayar’dan hazır sistem alacağım fakat mağazalarda istediğim parçalar stokta olmuyor. Vatan Bilgisayar’ın sitesinde ise 'Mağazaya Teslimat' diye bir seçenek gördüm. Daha önce hiç 'Mağazaya Teslimat' seçeneğini kullanarak sistem alan var mı?"
Geri