Arama sonuçları: *

• Users: WOYAC
  • Order by date
  1. WOYAC

Öneri Havit Gamenote H2230D alınır mı? ?

Tamamdır hocam sağol
  2. WOYAC

Alınır mı hocam 480tl ye
  3. WOYAC

Merhabalar 500-600tl bütçem var daha fazla çıkamam beni yaza kadar idare edecek bir kulaklık bakıyorum oynadığım oyunlar cs2, escape from tarkov, squad, arma reforger gibi fps oyunları oynuyorum alışveriş sitelerinde gezerken 450tl ye Havit Gamenote H2230D kulaklığını buldum idare etse yeter...
  4. WOYAC

2d Oyun nasıl yapılır

vallaha hocam internetten araştırıp öğreneceksiniz bende internetten öğreniyorum kodlama öğrenmen daha sonrasında unity oyun motorunun nasıl kullanıldığını öğrenmen lazım
  5. WOYAC

2d Oyun nasıl yapılır

evet
  6. WOYAC

2d Oyun nasıl yapılır

her türlü kaynağı ingilizce ve türkçe bulabileceğin ve ücretsiz oyun motoru olan unity oyun motorunu öneririm
  7. WOYAC

Her turlu oyun tavsiyesi

herkese öneririm metro serisini sanada öneriyorum hiç oynamadıysan bir bakmalısın
  8. WOYAC

Bu sisteme 32GB Mİ 64GB Mİ Ram almalıyım? Öneriniz?

vallaha hocam rust çok oynuyorsanız kesinlikle en az 32gb ram almanız lazım benim arkadaşımda 32gb ramli sistem var rustta bazen o kapasite ram bile az geliyor diyor 1738158874 2x16 32gb 3600mhz cl 17 veya cl 18 değerlerinde bir ram işini çok rahat görür
  9. WOYAC

Bu sisteme 32GB Mİ 64GB Mİ Ram almalıyım? Öneriniz?

ne tür oyunlar oynayacağına bağlı eğer escape from tarkov ve rust gibi ram kullanımı yüksek olan oyunlar oynayacaksan 16gb ram yetmeyecektir 32gb ram'e yükseltmen lazım ama eğer bu tarz yüksek kapasitede ram isteyen oyunlar oynamayacaksan 16gb ram her türlü işini görür
  10. WOYAC

Battlefield 1 alınır mı?

çok rahat oynatır ben r5 2600 rx570 ile oynuyordum ve kesinlikle almanı öneririm günümüzde hala deli gibi oynanır son olarak online oynamanı öneririm savaş atmosferi çok iyi
  11. WOYAC

Rtx 3070 , Rx6700 ile takaslanır mı

bildiğim kadarıyla rtx 3070 rx6700 den daha güçlü eğer sende rtx 3070 var başka biri "rx6700 ile takas olur mu" diyorsa üstüne para almalısın
  12. WOYAC

Bilgisayar Oyunu Tavsiyesi

vallaha hocam size uyarmı bilemedim ama yinede yazıyorum askeri platformları beğeniyorsanız sıkılmadan uzun saatler gömebileceğiniz War Thunder var veya kesinlikle bildiğinizi düşündüğüm ve yine uzun saatler gömebileceğiniz Rust var.
  13. WOYAC

ARK SURVİVAL EVOLVED SERVER

vallaha hocam ark sunucu hostingleri ile ilgili bilgim yok malesef hangisi iyidir kötü bilmiyorum
  14. WOYAC

Steam'da eski F1 oyunlarını nereden satın alabilirim?

eğer hiçbir sitede satışı yoksa mecbur korsana yönelmelisin ve benim bildiğim kadarıyla satılmıyorlar belki olsa olsa ea app'de vardır
  15. WOYAC

The Witcher 4 Büyük Tepki Çekiyor !

Ana karakterin Ciri olması konusu ilk 2 oyunu oynamadım fakat oynayan arkadaşlarımın dediğine göre o oyunlarda da ana karakter Geraltmış abi 3 oyundur Geralt görüyoruz bence yeni bir witcher olması lazımdı değişiklik olması gerekiyordu yeni bir witcher olarakta en uygunu Ciri olarak görüyorum en...
  16. WOYAC

2. El Direksiyon alırken nelere dikkat etmeliyim?

hocam hiç denemeden almayın derim alacaksanızda giriş seviyesi olarak logitech veya thrustmaster'dan başka marka önermem
  17. WOYAC

Başka hangi oyunları alabilirim?

metro serisine bir bakabilirsin askeri simulasyon seviyorsan arma reforger veya squad hardcore hayatta kalma seviyorsan dayz bunlara bakabilirsin
  18. WOYAC

Assetto corsa mı assetto corsa competizione mi daha iyi

assetto corsa daha çok serbestlik sunuyor modlar sayesinde otoban modları ai trafik modları araç modları falan filan assetto corsa competizione ise tamamen gt yarış simulasyonu olarak geçiyor ve mod kuramıyorsun diye biliyorum sadece yarış pistleri ve gt araçları karar senin
  19. WOYAC

Rust mı Sea of thieves mı

rust bir hayatta kalma oyunu genelde tek başına sıkılırsın fakat hayatta kalma oyunlarını seviyorsan tek başınada zevk alırsın ama arkadaşlarla daha eğlenceli oluyor ve çok tryhard bir oyun bir sunucuya başladığında kasılmak için ve evini korumak için hayatsız gibi oynamanız gerek sea of thieves...
  20. WOYAC

Hard Rank Kasabileceğim Oyun Önerisi

askeri platformlara ilgin varsa kesinlikle war thunder öneririm asında çokta karışık değil mantığı çok basit sadece tankların nerelerinin zayıf olduğunu öğrenmen gerek falan o tarz şeyler var
Top Bottom