Arama sonuçları: *

1. A

Pc açılınca internet olmuyor

Evet sorunu buldum LogMeln Hamachi programından kaynaklanıyormuş programı kaldırdım ve sorun düzeldi :)
  2. A

düne kadar normal di yani bir şey olmadı öyle e kasa arka tarafta olunca :) 1634471262 birde ethernet kablosunda sorun olsa bu çıkartıp takmayla düzelicek bir şey mi sadece ilk açtıgımsda oluyor birde :) 1634471582 internette araştırdım ve hiçbir cevap ile karşılaşamadım burda da bilen birisi yok...
  3. A

Bilgisayarımda ethernet kablosu ile bağlanıyorum ama bilgisayarı ilk açtıgımda internet gelmiyor. Kabloyu çıkarıp takmam gerekiyor bunun sorunu ne bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim.
  4. A

Öneri 200 TL SSD Önerisi pc

önerin için teşekkür ederim verileri göre patriot daha iyi gibi gözüküyor :D
  5. A

Öneri 200 TL SSD Önerisi pc

Merhabalar 200 tl bütçem var Bana bir ssd önerir misiniz? yerin hiçbir önemi yok benim için önemli olan şey hızı En hızlısından bir ssd önerir misiniz? yarım saat sonra yeniden geleceğim Öneriler için teşekkür ederim .
  6. A

Aternos sunucu girmeme

Minecraft ta aternos tan kurulan herhangi bir sunucuya giremiyorum sadece aternosta oluyor. vpn açınca giriliyor başka sunuculara girebiliyorum pcye format attım sorun devam ediyor yardımcı olursanız sevinirim. 1628593293 arkadaşlar bu sorunu yaşayanlar için kendim çözüm buldum burdan...
  7. A

Samsunda Bilgisayarcı Önerir misiniz ?

TERME uzak ilkadımdayım ben
  8. A

Hayırlısıyla ürünü alırsam ne yapacağıma o zaman karar vereyim ben bana çok karmaşık bir işmiş gibi geliyor da 1628327048 olayı dinlemek isterim merak ettim
  9. A

20 tl fazla verip asus almayı tercih ederim YEMEĞE GİDİYOM GELENE KADAR TARTIŞIN
  10. A

Asus Promosyon ile 404 TL'ye düşüyor öyle bakın birde
  11. A

ASUS TUF - GAMING 550B 80 PLUS BRONZE 550W GÜÇ KAYNAĞI bunu alacağım
  12. A

rehber derken kitapçık falan mı çıkıyor içinden
  13. A

o kadar kolaymı bir bilgim yok
  14. A

Merhabalar yakın zamanda PSU değişeceğim ve bunu kendim takabileceğimi düşünmüyorum bundan dolayı Samsunda bildiğiniz uygun fiyatlı bir bilgisayarcı önerir misiniz? ?
  15. A

Öneri Psu yetersiz kalıyor sizce ne almalıyım?

1628243291 kablo ile ne alakası olabilir birde ne kablosu monitörü kasaya bağlayan kablodan mı bahsediyoruz 1628243473 bilgisayarı hazır sitem olarak aldım pek bir bilgim yoktu hata yapmışım :(
  16. A

hangi parçada sıkıntı olabilirki parçaların linklerini koydum başka türlü nasıl bulabiliriz bu sorunu ne yapmam gerekiyor
  17. A

evet normal kullanımda sıkıntı yok ama gta5 girdiğimde fps yeterken 5dk olmadan kapanıyor diğer oyunlarda çok olmuyor geçende spintires mudrunner yükledim yüksek ayarlarda oynarken kapandı ayar düşürdüğümde bu sorun dahada azaldı sistemin sıcaklık konusunda bir sıkıntısı yok kontrol ettiğimde...
  18. A

yük altına bindiğinde bir anda gidiyor error uyarı falan vermeden kapanıyor yani kasayıdan powerdan kapatıp açmadığım sürece açılmıyor
  19. A

değiştirmişken kaliteli bir şey almak istiyorumki uzun süreli sıkıntı çıkarmadan kullanabiliyim
  20. A

başka bir yerde sorduğumda psu çok dandik dediler bundan kaynaklanabiliyormuş
Top Bottom