Arama sonuçları: *

1. T

da v5 sistem ne kadar eder

sistemde bulunan bilesenler bunlar ayriyeten panther 240 gb ssd ve seagate in 480 gb lik bi harddiski takili pc de
  2. T

da v5 sistem ne kadar eder

agalar bu sene uniye geciyorum ve laptop almayi dusunuyorum benim su an elimde DA V5 sistem var ek olarak depolamalari da var fiyat olarak ne kadar eder bilmiyorum ne kadara satisa koymaliyim soyler misiniz (yanlis alana yaziyo olabilirim tam bilmiyorum nereye yazacagimi o yuzden buraya yazdim)
  3. T

f/p monitor secimi yardim hocam

hocalarim 2000-2700 tl arasi bir butcem var ben bu monitorleri buldum en mantikli f/p olan hangisidir bir de kendi bildikleriniz varsa atabilir kisiniz f/p olan https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-acer-ek240yc-um-qe0ee-c01-23-8-5-ms-full-hd-ips-led-fiyati,1520356071.html...
  4. T

1.5-2.5 arasi monitor

o kadar para vermek istemiyorum monitore ya son zamanlarda hic oynamiyoruk zaten bilgisayar ama acmak istedigim zamanda olmasi gerekiyor internette birkac tane buldum ama ghostung vs vs bisiler var midir bilmiyorum hic
  5. T

1.5-2.5 arasi monitor

su an kullandigim monitor baya eskimisti ve en sonunda dayanamadi yandi baslikta belirttigim gibi 1.5-2.5 arasi monitor ariyorum 24 inc olmasi onceligim fps oyunlari elbette oynuyorum ama illa da 144 hz olsun daha iyi vurayim mantiginda degilim fifa tarzi oyunlari cok oynuyorum film dizi...
  6. T

geforce experience ekran kaydı sıkıntısı

pc de son 2 dk kayıt alma olarak experienceyi kullanıyorum önceden hiçbir sıkıntısı yoktu ama son güncellemelerden sonra mı oldu bilmiyorum ekran kaydı alıyorum tekrarını izlediğimde görüntüde bi beyaz perde var gibi yardımcı olur musunuz
  7. T

Su gecirmez saat onerisi

Hocalarim benim 500₺ butcem var su gecirmez kaliteli bir saat ariyorum yardimci olursaniz sevinirim
  8. T

İslemci fan hizi ayari

Cok ses cikartiyor hocam 1653457986 Sicaklik konusunda sikinti oldugunu dusunmuyorum bosta 35-40 derece arasi
  9. T

İslemci fan hizi ayari

Hocam benim islemcim i3 10100f bostayken bile normal modda 2500 rpm lere kadar cikiyordu bende ek te gordugunuz gibi bir rpm ayari yaptim iyi olmus mu ya da ne onerirsiniz ne yapmaliyim bu konu da
  10. T

DA V5 sistem fan takviyesi

Başlıkta belirttiğim gibi bende da V5 sistem var ancak PC de 2 fan olduğu için soğutmanın ve hava akışının biraz yetersiz kaldığını düşünüyorum RGB çok seven bir insan değilim RGB olmasına gerek yok sessiz ve güzel soğutan fan arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  11. T

Bilgisayar İşlemci(CPU) Sanallaştırma Nedir?

Buyur hocam biraz geç oldu ama 1643910846 Tamam gerek kalmadı settings kısmında miscellaneous adlı yere girip vt-d yi açtım oldu teşekkürler
  12. T

Hayır işlemcim i3 10100f
  13. T

Hocam kusura bakmayın atmayı unutmuşum 1643819725
  14. T

Hocam bios menümün fotosunu atsam bana gösterebilir misiniz
  15. T

hocam konu biraz ölmüş ama benim işlemcim i3 10100f sanallaştırma destekliyor gözüküyor ama bios ayarlarında bir türlü bulamadım yardımcı olur musunuz
  16. T

1650 darboğaz sorunu

o işleri pek bilmiyorum forumda sorarsan arkadaşlar yardımcı olacaktır
  17. T

1650 darboğaz sorunu

neden çok az değil mi ya
  18. T

1650 darboğaz sorunu

anladım teşekkürler 1643728041 fps 150-250 arası değişiyor
  19. T

1650 darboğaz sorunu

i3 10100f işlemci gtx 1650 ekran kartım var ama valorantta ekran kartını %40-50 civarı kullanıyo bunu çözmenin bir yolu varmı dav5 sistem almıştım
  20. steam 120 tl bakiyeyi 100 tl ye satıyorum

steam 120 tl bakiyeyi 100 tl ye satıyorum

ekte göründüğü gibi steamde 120 TL var 100 tl ye satıyorum steam id : 462564455 insta : talhaakrsu
Top Bottom