Arama sonuçları: *

1. Synche

2 adet 4 pin güç kablosunu seri bağlama hk.

merhabalar, 2 adet 4 pin güç kablosunu birbirine seri bağlasam psu zarar görür mü? amacım yavaş dönen 20cm fanların biraz güçlü çalışıp çalışmayacağını görmek.. edit: psudan çıkan 2 adet 4 pin çıkışı pense ile kesip birbirine bağlamaktan bahsediyorum..
  2. Synche

Yardım SAPPHIRE PULSE RX 570 8G G5 Warzone Performansı

çok çok uygun fiyata alabiliyorum hocam bazı ürünleri işim dolayısıyla.. satın alacağım rx 570 2. el olmayacak.. 1100 tl'ye sıfır alacağım belirttiğim modeli.. ben mevcut kartımı iyi fiyat teklifi geldiği için 2. elden satıp sisteme sadece warzone kaldıracak bir kart takmak istiyorum...
  3. Synche

bahsettiğim ekran kartı 8gb vram.. ondan dolayı ilgimi çekti.. 1100 tl gibi bir fiyata gelecek bana..
  4. Synche

hocam sadece warzone oynayacağım.. başka bir olayım yok.. elimden ekstra para çıksın istemiyorum.. warzone oynatır mı oynatmaz mı?
  5. Synche

ram 32 gb hocam.. harcamalarımı kısıyorum da nasipse araba alacağım.. warzone açsın yeter.. işten gelince 1-2 saat takılıyorum zaten.. bu kartı deneyimleyen arkadaşlardan da mesaj bekliyorum..
  6. Synche

arkadaşlar mevcut ekran kartıma 2. el satış için iyi bir teklif aldım.. sadece warzone oynuyorum.. en ucuz bulduğum ekran kartını 2-3 sene kullanıp daha iyi bir modele geçmeyi planlıyorum.. sadece warzone oynadığımı düşünürsek aşağıda paylaştığım rx 570 8gb modeli oyun için yeterli olur mu...
  7. Synche

Vatan kdv indirimi

insanları çekmek için ciddi anlamda kampanya düzenlenecektir diye düşünüyorum.. 2 aydır siteden satış yapıyor büyük teknoloji mağazaları.. markaların destekleriyle güzel indirimler göreceğiz ama bu dolar kuru canımıza okudu bee..
  8. Synche

Windows 10 ROG nedir?

kurcalanmış, içinde ne olduğu belli olmayan.. repack bir windows..
  9. Synche

Cbr 125r VS Rks Rnx 125 hangisini almalıyım?

@Onur Can27 hocam size açık konuşayım.. 5500 TL'ye 2019 aralık ayında bajaj discover 150f aldım çok yakın tanıdığımdan.. bana masrafsız, tam motor öğrenmelik dedi.. güvendik satın aldık, 12 bin km'de.. 5500 tl para değil benim için, hani bunun lafını yapmak için konuşmayacağım.. motoru teslim...
  10. Synche

Yardım outlet veya 2. el notebook tavsiyeleriniz hk.

arkadaşlar selamlar.. umarım iyisinizdir.. bir abim için outlet veya 2. el veya bu seviyelerde bir notebook arıyorum.. fazla bütçesi yok.. adam sadece csgo falan oynuyor.. web sitelerinde, alışveriş sitelerinde gördüğünüz, gerçekten çok uygun fiyat amaca uygun dediğiniz bilgisayarları...
  11. Synche

GTA V PREMİUM EDİTİON FARKI NEDİR

para veriyor online için.. başlangıç için ihtiyacın olan silah, kostüm ve araca kolay yoldan ulaşmanı sağlıyor.. ben ön siparişle almıştım.. ekstra gta san andreas vermişlerdi.. halen geçerli midir bilmiyorum.. başlangıç için tavsiye aracım zırhlı karin kuruma.. mekanları falan basarken...
  12. Synche

İncehesap ve Yurtiçi Kargo Rezilliği

hocam bu kargolar tamamıyla bulunduğunuz bölgede yer alan şubeyle alakalı şans işi sanırım.. bulunduğum bölgede aras kargo tıkır tıkır çalışıyor.. ama ilçede bulunan arkadaşlarım yurtiçi kargo diyor örnek.. şubenin hizmet kalitesiyle alakalı çoğu durum.. ups falan zaten diğerlerinden çok farklı...
  13. Synche

Yardım CALL OF DUTY MODERN WARFARE RUSYADAN ALANLAR BAKABİLİR Mİ

uzun zamandır wow oynamak için düşünüyordum rus hesabını.. sadece oyun alırken vpn açıp alıyorsun ki cod:mw 130 tl gibi bir fiyata gelmiş oldu.. onun dışında region free olduğu için vpn kapatıp avrupa lokasyonunda rahatça oynayabiliyorsun.. benimde 2 sezondur kastığım warzone hesabım boşa gitmiş...
  14. Synche

🔥İndirim Alien: Isolation 2,95 TL. (Steam)

aliens: colonial marines oynuyorduk 4 kişi coop olarak.. bunda da olsa alırdım ama tek oyuncu diyor.. eminim güzeldir.. biz ilk çıktığı zaman çok eğleniyorduk.. tek başıma çok darlıyor beni bu oyunlar..
  15. Synche

Vatan bilgisayar kargo

ürün sokağa çıkma yasağı uygulanan 31 ilden birinden gelecekse kargoya henüz verilmemiştir.. yarın gün içinde kargoya teslim edilecektir.. vatan tek merkezden operasyon yürüten bir şirket değil.. her mağazanın deposundan ( internet depo dahil ) ups kargoya çıkış yapılabiliyor.. 140 küsür mağaza...
  16. Synche

XPG Spectrix D40 RAM AX4U320038G16-QRS OC Hk.

ram - xpg spectrix d40 AX4U320038G16-QRS ( 8x4 32 gb ) anakart - gigabyte aorus b450 pro arkadaşlar merhabalar, yukarıdaki anakart ve ram'e sahibim.. geçtiğimiz bios güncellemesi ile gigabyte aorus b450 pro anakart 3600 mhz ram hızını destekler hale geldi.. bios'a girdiğim zaman halihazırda...
  17. Synche

Türk Telekom Upload Hızı?

geçici olduğuyla ilgili kaynak nerede? benimde up değerleri 8192 kbps'ye yükseldi.. not: türknet
  18. Synche

Telefonu webcam yapmak

ivcam hocam.. şuan tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor.. ücretsiz sürümü 720p çekim yapabiliyor.. telefon'a uygulamayı, pc'ye client'i kuruyorsunuz.. aynı ağda iki uygulama birbirini görüyor ve ister kablolu, ister kablosuz webcam olarak kullanabiliyorsunuz.. twitch studio üzerinde beklentilerimi...
  19. Synche

bankaların kredi & kredi kartı borç ötelemesi hk.

merhabalar, akbank'ta 2 tane kredim var.. bunlar için ödeme ertelemesi başvurusunda bulundum.. bankadan cevap bekliyorum.. faiz oranları nedir, ne değildir bilgisi olan var mı? birde kredi taksitleri kaydırılacak mı yoksa atıyorum nisan ayını temmuz ayı kredi borcu ile birlikte mi ödeyeceğiz...
  20. Synche

Twicth için gerekli programlar

twitch studio kullanıyorum.. kendi uygulaması daha stabil çalışıyor gibi geliyor.. takip, abone, donate vb. gibi şeyleri kendi modülleri üzerinden takip edebiliyorsunuz.. donate olayını hakim olan arkadaşlar daha iyi anlatır.. hiç uğraşmadım o kısımla.. kaliteli yayın için 4000 bitrate üstü...
Geri