Arama sonuçları: *

1. Smash-22

Yardım Battlefield 1 sanıyelık drop sorunu

arkadaşlar selam dun battlefield 1 aldım indirdim bugun sabah nasıp oldu oynamak ilk girdiğimde oyunda ufak bi droplanmalar oldu bende yenı ındırdım açtım ondan olmuştur diye takmadım fazla ondan sonra farklı bolumlere geçtim oyunda cok hızlı bir mouse hareketinde sanıyelık bazen drop girip...
  2. Smash-22

Akşam Lisesi Giden Varmı ?

peki bu kredi muhabbeti doğrumu tabi sen aöl den geçtiysen oraya
  3. Smash-22

süper dediklerim varmıdır hocam acaba
  4. Smash-22

teşşekkür ederim cevap için ama paralı oldugu ıcın bende verdiklerini düşünüyorum cevapları
  5. Smash-22

evet çok doğru öyle şimdi dedim bi sorim yarın arayacağım belki bilen yol göstren birisi çıkar dedim
  6. Smash-22

Merahabalar öncelikle zamanında liseyi bıraktım bazı sebeplerden dolayı sonra açık öğretime girdim azıcık orada devam ettim araya askerlik falan girdi o da oyle kaynadı liseyi bitirmek istiyorum ve bu da açık öğretimden olacak gibi değil 170 kredi ile geçiliyor ama ben şu an çalıştıgım için...
  7. Smash-22

bu işlemciye ve ekran kartına overclock yapılır mı?

merhaba bilgisayarımda intel i5 12450H işlemc ve rtx4050 bulunuyor overclock yapılır mı? sızce ?
  8. Smash-22

Furmark testi iyi midir?.

öncelikle selamlar böyle şeylerden pek anlamam testi yaptım sonucu bu çıktı iyi midir? sizce şimdiden teşekkürler pc yeni 1 ay olmadı
  9. Smash-22

laptop Isınma Sorunu

peki işlemci hızımı nasıl düşürebilirim
  10. Smash-22

laptop Isınma Sorunu

yorumlarınızı için teşekkürler bir şeklde yükselttim evet ama bu sıcaklıklar problem yaratırmı elimde kalmasın ıistemem 1708434645 İşlemci gücünü kısmayı deneyebilirsin bunu yapsam oyunlarda dps kaybı fazla yaşarmıyım ve nasıl yapıcam
  11. Smash-22

laptop Isınma Sorunu

merhaba yaklaşık 10 gün önce monster Abra A5 V21.2.2 leptop aldım oyunlarda 94 derece sıcaklığa çıktıgını gördüm örenk pubg ayarlar yüksekte normalm bu sıcaklıklar SİSTEM Intel® Alder Lake Core™ i5-12450H 8C/12T; 12MB L3; E-CORE Max 3.30GHZ P-CORE Max 4.40GHZ; 45W NVIDIA® GeForce® RTX4050...
  12. Smash-22

başka işlemci takılabilirmi

ney önerirsiniz peki
  13. Smash-22

buyrun
  14. Smash-22

elimdeki başka leptopun işlemcisini taktım ama çalışıyorda şuan sıkıntısız ?
  15. Smash-22

elimde eski bir leptop var işlemcisi intel i5 2450m 2.50ghz bunu daha iyi bir işlemci ile değiştirme şansım varmıdır varsa yazarsanız sevinirim özellikleri bırakıyorum aşşağıya
  16. Smash-22

CS2 dx11 hatası alıyorum bilen varsa yardım edebilirmi

Teşekkür Ederim Yardımınız İçin İyi Geceler Hepinize İyi Forumlar.
  17. Smash-22

Anladım olsa iyi olurdu ama alışkınım düşük fps ben :D csgo 40 fps 2000 saatim var 1695934439 buyrun
  18. Smash-22

Ekran Kartı Yok diye biliyorum tam anlamam ama sistem özelliklerini atim size
  19. Smash-22

Öncelikle Selamın Aleyküm Bilgisayarım Leptop Baya Bir Eski csgo açıyordu hatta oynuyordum bile güzelce fakat askere gittim geldim baya bi ooyunlardan uzaklaştım o sırada cs2 çıkmış indirdim ama hata veiyo dx11 oyunun steam başlatma seçeneklerini sildim bazı videoları izleyerek olmadı dx11...
  20. Smash-22

WHEA UNCORRETABLE ERROR Mavi Ekran Hatası Nasıl Düzeltilir?

bende de mavi ekran veriyo aynı hata şuan güvenli modda rahatca kullanıyorum
Top Bottom