Arama sonuçları: *

1. BugategAyas

🔥İndirim The Drone Racing League Simulator Epic Games'de Sadece 17 TL !!!

Profesyonel olarak drone kullanmak isteyenler için harika bir simülasyon olan The DRL şu anda Steam'de 5,79$ fiyat etiketiyle satılıyor. Bu da TL olarak yaklaşık 205 TL'ye tekabül ediyor. Mutlaka alınması gereken bir dijital ürün olarak gördüğüm bu simülasyon oynunu paylaşmak istedim. Şu anda...
  2. BugategAyas

Albümün İlk Şarkısına Klip Hazırladım | Evim Sensin (2012 Yapımı)

Yorum için teşekkür ediyorum.
  3. BugategAyas

Albümün İlk Şarkısına Klip Hazırladım | Evim Sensin (2012 Yapımı)

Yeni çıkardığım albümümün ilk parçası olan ve albüme adını veren Seni Nasıl Sevseydim'e video klip hazırladım. 2012 yapımı Evim Sensin filminden kesitlerle hazırladığım video klip hakkında görüşlerinizi buraya bekliyorum. Keyifli izlemeler ve dinlemeler...
  4. BugategAyas

Çözüldü✓ RTX 4050 Monster Laptop alınır mı?

Sizin gibi Irkçı Faşist olacağıma Arap olurum daha iyi! İnsanlıktan zerre nasibinizi almamışsınız. Sokakta ki itten farkınız kalmamış. 1721423915 Saygı denen bir şey olmazsa işte bu nasipsiz veletlerde, konuyu alırlar buraya zorlaya zorlaya getirirler.
  5. BugategAyas

Türk olmak Boraltan Köprüsü'nde gardaşlarını gævura teslim etmektir değil mi; "Boraltan Köprüsü Katliamı ya da Boraltan Faciası, Türkiye'ye sığınan 195 Azerbaycanlı Sovyet askerinin 1945 yılında mütekabiliyet ilkesi çerçevesinde Sovyetler Birliği'ne iadesi sonrası yaşanan katliamdır." -Vikipedi...
  6. BugategAyas

Ermeni soykırımını(!) destekleyen 1 tane Filistinli göster bana. 1 tane Filistin halkından Ermeni soykırımını(!) savunan birini göster! Filistin'in başındaki yahudi kuklasının sözlerini, onu kabul etmeyen Filistin halkına yükleyemezsin.
  7. BugategAyas

Bu linkini attığın yalanların modası geçti artık. Hiçbir zaman Filistinliler Osmanlı'ya ihanet etmediler. Osmanlı'ya ihanet eden (yanlış hatırlamıyorsam 2-3) arap kabileleriydi. Başı çeken Şerif Hüseyin adında bir haindi. Sırf o hainin üzerinden tüm Arapları ihanetle suçladılar yıllarca...
  8. BugategAyas

Ne Coca Cola içerim ne de Pepsi. 29 yıllık ömrümde hiç iPhone takıntım olmadı, almadım, kullanmadım. Boykot ediyorum diye yazdığın yorumlarda küçümsediğini farketmedim de sanma sakın! Alternatifi olan ürünler tüketmeye gayret gösteriyorum. El kadar bebeklerin katledilmesine boykot markalarından...
  9. BugategAyas

Cevaplarınız için teşekkür ederim ama elimden geldiği kadar boykot ürünlerden uzak durmaya çalışıyorum. İnsani bir meseledir. Bu yüzden de yerli markalara yönelmeye özen gösteriyorum.
  10. BugategAyas

Boykot markaları düşünmüyorum hocam. Ha diyeceksin ki nVidia da boykot markası. Evet doğrudur fakat harici alıp da takma şansım olmadığı için elimde olmayan sebepten ötürü almak zorunda kalıyorum (ekran kartı için yazıyorum bunu).
  11. BugategAyas

ASUS TUF ya da MSI'a ne diyorsunuz? Alınır mı?
  12. BugategAyas

Monster Abra serisi kullanan iş arkadaşım var ve bugün onunla konuştum. 8-9 aydır kullanıyor, oyun falan oynuyor ve gayet memnun. Satmayı düşünüyor musun diye sordum, ömürlük kullanırım bunu dedi. Yerli marka olarak tercih etmek istedim alacağım Laptop'ı. KuveytTürk kartımda 31 Temmuz'a kadar...
  13. BugategAyas

Çevremde alanlar memnun ama hocam.
  14. BugategAyas

Aşağıdaki özellikte bir Monster Laptop 28.800₺'ye alınır mı? Ekran kartı iyi midir? Bütçe max. 30.000 ve Trendyol harici bir yerden alamıyorum. Sadece Trendyol! Intel Core i5 12450H 32 GB RAM 1 TB SSD 6 GB RTX 4050 FHD 144 Hz
  15. BugategAyas

Biden'ın Açıklaması ve Gelen Komik Yorumlar (Kemal Sunal İçerir)

Biden'ın yaptığı açıklamaya gelen komik yorumları şarkıya çevirdim. Kemal Sunal GIF'i ise orijinal sesli. Keyifli izlemeler... youtube.com/watch?v=w-j2sxqNQE0
  16. BugategAyas

Piyano sesi için uygulama veya plugin önerisi .

reFX Nexus VST içindeki piyano bence işini görür.
  17. BugategAyas

Uzun Süredir Bu Müziği Arıyorum

Adam tüm forumlara konu açmış. Burası, SDN, DH...
  18. BugategAyas

Spotify'da Kamyoncular ve Uzun Yola Gidenler İçin 100+ Şarkı Çalma Listesi

2 Yıldır Hazırladığım ve Uzun Yol Şoförlerinin Tercih Ettiği Türde Şarkılar İçeren Çalma Listemi de Sizinle Paylaşmak İstedim. Yola Çıkacaksanız Yakın Zamanda Tatil İçin Falan ya da Tatil Dönüşü, Tercih Edebilirsiniz. Hiç Olmadı Aranızda Hâlen ETS 2 Oynayan Varsa, Arkaplanda Çalabilir.
  19. BugategAyas

Bugateg Ayas & Jadoocal Lab. - Geçmiş Olsun (Single Albüm)

Tüm Dijital Müzik Marketlerde 📝 Şarkı Sözleri / Lyrics; İçimde açan sihirli çiçek, Aşkın yoksa nasıl büyüyecek? Hangi kalbe çıkmış ki yolum, Sol yanımda yangın nasıl sönecek? Yâr! Hiç umut yok mu? Sar, Özlerim senin kokunu. Yanarsın ah, Bir gece ben gibi hayallerinde. Islanır o, Gözlerin...
Top Bottom