Arama sonuçları: *

1. Meto155

🔥İndirim VATAN 11.11 Özel OEM PAKETLER 16:00’da

Stok fan takılı ama tükenmiş zaten
  2. Meto155

İlk Defa Kendim Kasa Topluyorum Yardım

Sıkıntı olmaz psu.Kablolama da gayet güzel olmuş eline sağlık sadece ekran kartı power kablosunu yandan değil de aşağıdaki boşluktan geçirsen daha hoş durabilir gibi.
  3. Meto155

Çözüldü✓ Acill yardım Asus mr 120 fan montaj hakında destek

Kardeşim ilkokul çocuğuna versen daha düzgün yazar bu metni.Ne dediğin anlaşılmıyor nasıl yardımcı olalım.Hasbinallah😤
  4. Meto155

Papara ve Nays Dışında 18 Yaş Altı İçin Kart Önerisi

Var ama 18 yaş altına da aynı mi bilmiyorum
  5. Meto155

Ana Konu (1-11-111-1.111 TL Ürünler!!)🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Tamam ses kalitesi fiyatına göre idare eder de biraz abartmışsınız hocam ilk hoparlörünüz sanırım.Bende de var bass yok denecek gibi ve ses seviyesini arttırdıkça boğuklaşıyor ses netliği gidiyor.
  6. Meto155

🔥İndirim 76.000 TL Asus Tuf 8940HX 32GB 1TB SSD RTX5070 Freedos 16"

Bence de konu açmamak lazım Türkiyede'de satılan lenovonun çoğu laptopunun hindistan üretimi olduğunu bilmeden.Anakart yandıktan sonra da servis genelde tamir edip geri yolluyor değişim bile yapmıyor.Biraz araştırsanız başı bundan yanan onlarca kişi görürsünüz.Sektör seçiminde değişikliğe...
  7. Meto155

🔥İndirim 76.000 TL Asus Tuf 8940HX 32GB 1TB SSD RTX5070 Freedos 16"

55 watt 5060 alacağıma 100 watt üstü 4060 alırım daha iyi bu cyborg serisi sadece msi adı altında satılan balon seri 1762329885 Ayrıca bu önerdiğini loqun da anakart yanma kronik sorunu var.Bilgin yoksa yanlış yönlendirme kimseyi. 1762330100 4050 performansı verirse öpün başınıza koyun😂
  8. Meto155

Rx 9070 XT 3. Pinide mi takacağım

Evet takılacak da gördüğüm kadarıyla ekran kartının üstündeki koruma filmini çıkarmamışsın onu da çıkarman lazım sıcaklıkla erir sıkıntı yaşarsın.
  9. Meto155

Hoparlör Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Teşekkürler hocam cevabınız için.Bütçeyi biraz arttırıp creative pebble plus alıcam dediğiniz gibi subwooferı da var.
  10. Meto155

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Ben duvara çift taraflı bantla yapıştırdım ama baya güçlü bir yapışkanmış kaldırınca duvarın boyası atıyor.Çinden alınca yanında gelmişti neonun takılacağı çentik ve çift taraflı bant
  11. Meto155

Excalibur G870 Ram Sorunu

Fiyatı bu kadar iyi olmasa ben almazdım da f/p orani çok yüksekti 1760909020 Aras en kötü kargo şirketi olabilir ya İstanbuldan gelen kargomu İzmir yerine Çanakkale'ye yollamışlardı ben de baktım baktım İzmir'de bulamadım teslimat şubesini sonra arayınca müşteri hizmetlerine kargonuz yanlış ile...
  12. Meto155

Yardım Max 1500₺ f/p Gamepad Arıyorum

Tekrar indirim olursa Gamepower Force almanı tavsiye ederim şuan 1300 tl ye bile alınabilir yani
  13. Meto155

Ever fark ettim hocam sağ olun 1760810921 Evet G911 de hatırlıyorum hocam ama satıcı media markt tı galiba büyük ayıp ettiler daha sonra konuyu takip etmedim ama iade edebilmişlerdir herhalde.Satıcıların helal para kazanıp kendilerini düzeltmesi lazım.Dediğiniz gibi o amazonun teslimat...
  14. Meto155

Satış etik ahlakı genel olarak bizim ülkede problemli diye düşünüyorum.Amazondan gravastar mouse almıştım baya bir indirim vardı yaklaşık 5 te 1 fiyatına falandı.Hazırlanıyorda 3 gün beklettiler sonra bir anda herkesin ki iade edildi hatta şans eseri İstanbul'da yaşayan biri...
  15. Meto155

Bence de ikinci el laptop alınmaz hocam ama ben de zaten indirimlerden ucuza almıştım ondan bir zarar yazmıcak hatta kullanmama rağmen kârla satcam muhtmelen.Kafam rahat rahat kullanayım hocam yeni alacağımı excalibur sürekli bir şey çıkartacak belli ki.Game garaj için de çok iyi yorumlar...
  16. Meto155

Ben direkt satmaya karar verdim hocam.Gamegaraj ve lenovo loq alıcam ramle falan uğraşmak yerine
  17. Meto155

Evet 7950 nin olayı pumo out yapmayışı zaten en yakın zamanda ramle onu alıp değiştiricem çünkü böyle giderse ram slotu falan zarar görecek gibi.Watt limitlemeye de bakıcam hocam ptm alırsam yapmam tabi sonuna kadar kullanmak lazım laptopu 🤣
  18. Meto155

Ptm7950 almayı ben de düşünüyorum ya başka bir çare yok gibi hocam.Bir de mecburen ram alıcam çünkü baya elimi yakıyor ram slotunun olduğu yer plastik ericek nerdeyse🤣
  19. Meto155

Ever hocam sıcaklık sensörü varmış bende en kısa zamanda bir 32gb daha ram alıcam 2 slot olunca normalr dönüyor demişti cihaz TV
  20. Meto155

Yardım 9000 TL Saat Önerisi

Seiko modellerine bakabilirsiniz hocam mavi istediğiniz için bunu önerebilirim gayet güzel bir saat https://www.isvicresaat.com/seiko-snxs77k-saat-d97?ref=akakce&v=1.41.6
Geri