Arama sonuçları: *

1. K

Bu laptop alınır mı/laptop tavsiyesi

benim de ilk hedefimde victuslar vardı bunun fiyatı cezbetti biraz
  2. K

Bu laptop alınır mı/laptop tavsiyesi

dostlar mühendislik öğrencisiyim hem fifa lol oynatacak hem de cad işlemleri halledecek bir laptopa ihtiyacım var bu alınır mı alınmazsa tavsiyeleriniz nelerdir herkese iyi haftalar dilerim.
  3. K

1000tl bütçe ile f/p m2 ssd

eyvallah dostlar
  4. K

bu parasını hak ediyor dimi
  5. K

dostlar; asus tuf b450 plus:-ii anakartım var. 1000tl bütçe ile beni üzmeeyecek bir m2 ssd arıyorum. fiyat çok aşmazsa sevinirim. çok aradım ama çok kararsız kaldım aklıma yatan tek model wd blue sn570 oldu şimdiden teşekkürler
  6. K

sağlam oyuncu kulaklığı önerisi 1000Tl

herkese çok teşekkürler dostlar fiyat farkı biraz fazla gibi bulabilirsem g pro alacağım ama şu anlık cloud 2 kesin gibi. pişman olmam umarım
  7. K

peki sizce Logitech g pro x 7.1 mi yoksa cloud 2 mi 1657639131
  8. K

selam dostlar. hali hazırda gamepower jin kullanıyorum fakat artık tatmin etmiyor. bana hem müzikte hem de oyunlarda sıkıntı yaratmayacak bir kulaklık lazım. bütçem 1000tl şimdiden teşekkürler
  9. K

GTA 5 Grafik sorunları

dostlar selam, uzun bir süredir gtada kasma sorunuma çözüm bulmaya çalışıyorum fakat nafile. grafik ayarlarından pek anladığım söylenemez. şu an ki bütün ayarlar very high - high aralığında. vram kullanımı ise 2.5-3gb arasında. fakat oyunda aldığım fps 50'yi geçmiyor. ne yapabilirim... gtx...
  10. K

ipad 2 güncellemem gerekiyor

dostlar selam, elimde ipad 2 var güncel sürümü 9.3.6 youtube ve spotify yüklemem gerekiyor fakat sürüm yetersiz kalıyor jailbreak, beta sürüm her türlü öneriye açığım; 2 gündür aralıksız deniyorum fakat başaramadım. yapmanın bir yolu var mıdır ??
  11. K

f/p mekanik klavye önerisi

selamlar dostlar, maksimum 450 lira civarında fiyatını sonuna kadar hakediyor diyeceğiniz bir mekanik klavye var mı?
  12. K

Gamepower jin alınır mı ?

Dostlar selam, gamepower'ın jin model kulaklığını satın aldım. bütçem çok düşüktü o yüzden bunu tercih ettim. fakat videoların ve yorumların çoğunda kulaklık ile ilgili son derece iyi yorumlar gelmesine rağmen forumlarda çok büyük şikâyetler gördüm. ondan dolayı da içimde bir şüphe oluştu acaba...
  13. K

Yardım Mikrofonumdan ses karşıya çok az gidiyor

kendiliğinden gittiyse mikrofon kaynaklı sorun olması muhtemel.. discorddan giriş sesini arttırmayı, veyahut açıksa gürültü önleyiciyi kapatmayı denediniz mi ?
  14. K

350-500 tl arası klavye önerisi

tamamen tercih meselesi tabii ki. benim önerim logitech g213 tarafından olacaktır. yaklaşık 2 yıldır severek ve sorunsuz kullandığım sapasağlam bir klavye kendisi. ama ille de mekanik alacağım dersen o fiyat bandında elbette kaliteli bir şey bulman mümkün. hiç kullanmadığım için yardımcı...
  15. K

ryzen 3 1200 ile ilgili overclock yardımına ihtiyacım var

20 dakika sürdü, amd ryzen master'ı doğru kullandım mı emin değilim fakat. 1628705954 geçerli değerler bu şekilde tekrardan cinebench testi yapıyorum 1628707244 dostlar 4ghzde pek stabil çalışmıyor ve çok ısınıyor gibi geldi bana, belki de voltaj fazla. voltajı yavaş yavaş düşürüp en kötü...
  16. K

dostlar test bu şekilde, 4ghz deniyor muyuz ? deniyorsak da kaç voltaj ? 1628704906 leade burda mısın ?
  17. K

en yakın zamanda ryzen 5 3600x'e geçme hedefim var. sınav senem 1 aydır iş aradım bulamadım. para biriktirip seneye sınavdan sonra alacağım direkt. zaten genelde işlemci eksikliğinden sıkıntı yaşıyorum.
  18. K

koydum kafaya yeni işlemci alamıyorum diye günlerdir bu işle uğraşıyorum :D en son buraya başvurdum
  19. K

cinebench testini yapıyorum şu an 3.9ghz 1.4v'da 7 dakikası kaldı. acaba 4ghz'de çalışır mı ?
  20. K

ikisini de deneyeceğim teşekkür ederim. cinebench ile de test edip geliyorum
Geri