Arama sonuçları: *

1. suriyelikene

Üniversite İçin Laptop Tavsiyesi

Önerdiklerini sana zahmet link atabilir misin ?
  2. suriyelikene

Üniversite İçin Laptop Tavsiyesi

İl dışında üniversite kazandım 25k bütçem var, leptop almayı düşünüyorum yeri gelcek üniversite için kullanıcam yeri gelcek oyun oynayacağım. Biraz forumda inceleme yaptığımda asus rog herkes tarafından öneriliyor gibi, F/P ürünü almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum, iyi forumlar
  3. suriyelikene

ASUS DSL AC51 bağlantı kopması oluyor

Konu güncellemek yasak mı bilmiyorum ama güncellemek zorundayım :(
  4. suriyelikene

ASUS DSL AC51 bağlantı kopması oluyor

Arkadaşlar merhaba Netspeed kullanıcısıyım, oyunlarda ara ara kopma yaşıyorum download değerim 50Mbps upload değerim 8Mbps ama kopma yaşıyorum ISS bizden kaynaklı değil diyorlar. Ne yapmalıyım?
  5. suriyelikene

DA-G6 bilgisayar kapalı iken ekran kartında yanan beyaz ışık

Bastım ama bir şey değişmedi.
  6. suriyelikene

bir şey daha soracağım kasanın rgb kısmındaki renk modunu nasıl değişeceğim ? Anakartta sanırım yer olmadığı için rgb kumanda şeysini takmamislar
  7. suriyelikene

Çok teşekkürler, pek bilmediğim için anlamadım. Sistemden baya memnunum, allah sizlere daha iyisini nasip etsin, konu çözülmüştür. Teşekkürler
  8. suriyelikene

bilgisayar kapalı olduğu halde ekran kartında beyaz bir ışık yanıyor, bu normal bir şey mi(pek bilmiyorum da ben) Sistemi alanlara hayırlı olsun canavar gibi maşallah
  9. suriyelikene

TürkNet oyunlarda anlık ping sorunu

@alpolojix Birçok kez talep açtım. Belki burda çözülür diye burda da açıp şansımı denemek istedim.
  10. suriyelikene

@alpolojix Turknet ekibi zaten evime geldiğinde modem getirmişlerdi, onunla da denedik, sonuç değişmedi. Bilgisayardan kaynaklı sorun olabilir mi ? Formatta attım ama, driverler sonuçta tekrar kuruldu. Aklıma başka bişey de gelmiyor.
  11. suriyelikene

@alpolojix Türknete ilk talep açtığımda kablolu bir şekilde denememi ve geri dönüş yapmamı istediler. Yaptım, sonuç değişmedi. Konuya eklemeyi unutmuşum.
  12. suriyelikene

@alpolojix Onu en son denediğimde kablosuz ağa hiç bağlanmamıştım. Listede isimler bile gözükmüyor idi.
  13. suriyelikene

@alpolojix 2.4GHz ile 5GHz aynı wifi ağında, ayrı ayrı kullanmıyorum. @EmreTRk Bu sorun bende ortalama 4-5 aydır var. Belki çözüme kavuşur umuduyla konu açtım. Umarım çözülür ya
  14. suriyelikene

@alpolojix Kablosuz bağlantı kuruyorum, arada 1 duvar var. Değerlerin iyi olmasına rağmen bu sorun neden olabilir ki, saçma geliyor.
  15. suriyelikene

@stereohearts Teşekkürler :) @alpolojix ============================================================================= xDSLFwVersion: FwVer:5.12.12.0_B_A60901 HwVer:T14.F7_0.0 Line State: Up Modulation: ITU G.993.2(VDSL2) Annex Mode: ANNEX_B...
  16. suriyelikene

@stereohearts Zaten ordan bakıp söylemiştim : @trifilli_osman Elektrikçiye değiştirttim.
  17. suriyelikene

@stereohearts 16 Metre
  18. suriyelikene

@stereohearts Modem farklı bir prizde denendi, farklı bir modemle de denendi. Evimden altyapıma olan kablo tamamen değişti. Sorun devam etmekte. @alpolojix VDSL/Kablosuz
  19. suriyelikene

@trifilli_osman Teşekkürler @stereohearts Türknet ilk olarak santrale kadar olan kabloyu incelemişler, bir sorun olmayınca evime geldiler. Sorunun neden olduğunu anlayamadım.
  20. suriyelikene

Hayır normal oyun içerisinde oluyor. @trifilli_osman
Top Bottom