Arama sonuçları: *

1. T

RYZEN 7 5700X3D aldım fikriniz?

AM4 soketi için alınabilecek en f/p işlemcidir oyun konusunda soğutma konusunda yeterli olur.
  2. T

Ben fakir miyim zengin mi anlamıyorum ?

Maalesef türkiye şartlarında fakir sayılıyorsun hocam. Türkiye de zengin olabilmek çok zor.
  3. T

Sistemim ne kadar eder ve nasıl satmalıyım?

13-14K eder.
  4. XP-Pen Deco 01 V2 Grafik Tablet

XP-Pen Deco 01 V2 Grafik Tablet

Fotoğraflarda gördüğünüz gibi her şeyi eksiksiz kutusunda mevcuttur. Herhangi çizik, hasarı yoktur. Kutusundan 3-4 çıkarıp kullanmışımdır. Grafik Tabletin detaylarını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. 2 Yıldır kutusunda bekliyor. Sıfır ayarında. Sakarya/Adapazarı
  5. T

Yardım ASUS VG259QM HANGİ AYARLAR

Hocam monitörlük bir durum yok burda :D
  6. T

280hz de 80 overdrive en iyisi hocam daha az gecikme sağlıyor
  7. T

hareket bulanıklılığını gideriyor. Ama açmaya gerek yok
  8. T

280hz - 80 overdrive yap. Adaptysync i aç
  9. T

Çok Eski Bir Forum Geleneği Hadi Masaüstünüzü Görelim...

Selamlar konudan bağımsız olacak ama arkadaşımdan bir sistem alıyorum özellikleri imzandaki sistemle aynı. CS2 oynuyorsanız düşük ayarlarda kaç fps alıyorsunuz?
  10. T

BenQ 360hz VS Dell 360hz 24 İnç

ASUS 540hz modeline paranız çıkıyorsa bakın bi bence. İnternet kafede saatlerce deneyimledim bambaşkaydı gerçekten aşık oldum monitöre.
  11. T

AMD Ryzen 9 7950X3D İşlemci ile Asus prime B650M-K anakart olur mu?

Takabilirsin. Ama işlemciyi alırken ne için almayı düşünüyorsun? Eğer oyun odaklı alacaksan 7800X3D dışında almana gerek yok.
  12. T

asus 360 hz kullanamıyorum

G-SYNC veya FREESYNC açın monitör ayarlarından.
  13. T

Vatan Bilgisayar İş Görüşmesi

Hocam selamlar bende vatan bilgisayara başvuru yapmayı düşünüyorum. Hala çalışıyor musunuz? Ayrıldıysanız deneyimlerinizden bahseder misiniz.
  14. T

Oturarak çalışacak iş önerir misiniz ?

Eğer yapabilirseniz. Çağrı merkezlerinde iş arayabilirsiniz. Evden çalışma imkanı da olduğu için sizin için iyi bir seçenektir diye düşünüyorum.
  15. T

...

Steam i boykot edelim diyenler bile çıkar bu kafayla :D
  16. T

BU XPG KASA ALINIR MI?

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-adata-xpg-pylon-650b-bkceu-650-w-fiyati,949542759.html büyük ihtimal bu vardır. Çoğu XPG kasalarında bunu kullanıyor.
  17. T

cs2 de max kaç fps görürüm

O sistemle CS'yi hiçbir şekilde oynayamazsın.
  18. T

TX 4080 Super + 7800X3D Parça Uyumluluğu

PSU-KASA kötü. Psu olarak MSI A750GL'yi alın. Kasa olarak MSI 320R Airflow kasasını alabilirsin.
  19. T

Yardım 3080ti + 7800x3d cs2 performansı normal mi?

Sorunuza cevap olarak herhangi bir sorun gözükmüyor.
  20. T

Yardım 3080ti + 7800x3d cs2 performansı normal mi?

Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? Genelde 4:3 oynadıkları için FPS'leri bir takım daha yüksek oluyor.
Top Bottom