Arama sonuçları: *

1. C

Power tuşuna basıyorum pc açılmıyor

Arkadaşlar merhaba.Bugün bilgisayarda video izlerken pc aniden kapandı.Sigorta attı herhalde ondandır dedim 2 3 saat sonra tekrar denedim gene açılmadı kasadan da hiç ışık gelmiyor sorun neyden anlayamadım normalde hafif bir sarı ışık yanardı prizdeyken lütfen yardımcı olur musunuz
  2. C

İstisnasız Tüm Oyunlarım Çöküyor

işte anlayamıyorum oyun sırasında ekran kartı tam performansla çalıştığı için ekran kartından da fan sesleri geliyor çökünce ekran siyahta kalınca fan sesleride kesiliyor artık noluyorsa bilmiyorum.Oyun çöktüğünde neden tüm pc kitleniyor onu anlayamıyorum
  3. C

depolamayla olduğunu sanmıyorum çünkü oyunlar baya bi boş alanı olan D'de kayıtlı farklı bir ayarı varsa bilmiyorum.Belki ondan bile olabilir oyunlarda çöktüğünde bildirim almadığım için anlayamıyorum.Hatta bazen oyunlar çökünce pc siyah ekranda kalıyor adeta ekran kartı görüntü vermeyi...
  4. C

Arkadaşlar merhaba.Son birkaç aydır oyunlarla ilgili çok sıkıntı yaşamaktayım.Oyunlar sebepsiz yere ve beklenmedik anda çöküyor.Ekran kartı ve CPU sıcaklık değerlerini kontrol ediyorum hiçbir sorun yok.Sadece tek bir oyunda olsa sorun yok ama tüm oyunlarda yapıyor.Fortnite,Roblox,Ets 2,Forza...
  5. C

Yardım Program çöktüğünde kapatamıyorum

Arkadaşlar merhaba ben sıklıkla Fortnite'da çökme yaşıyorum ve haliyle biliyorsunuz oyun çöktüğünde yanıt vermiyor ve sağ tıklayıp pencereyi kapata tıkladığınıza işe yaramıyor.Ben programı görev yöneticisi üzerinden kapatmaya çalışıyorum fakat fortnite çöktüğünde açık olduğu yerde mouse ikonu...
  6. C

Oyundaki görüntüde karıncalanma ve düşük FPS

Arkadaşlar merhaba ben bugün bilgisayarıma sesle alakalı bir güncelleme hatasından kaynaklı olduğunu düşünerek bilgisayara format attım format atmadan önce ses arada gidiyordu ve oyun sıklıkla çöküyordu ama Fortnita girdiğimde ekran kartı 80'e doğru ısınıp 120fps almaya doğru giderdi.Formatı...
Top Bottom