Arama sonuçları: *

• Users: Doguc
  • Order by date
  1. D

RTX 2060 sistemde çoğu oyunda fps düşüyor.

Denedim hocam ama hiç bir değişim olmadı hala aynı değerler.
  2. D

Teşekkürler hocam deneyeceğim şimdi.
  3. D

Limit yok hocam ne limit ne vsync açık. 1667140061 Atıyorum hocam 2-3 dakika içinde. 1667141220 Buyrun hocam.Tüm ayarlar orta da,rtx kapalı ve dlss ultra performans da. 3 Dakika oyunda takıldım fps 60'ı geçmedi yer yer 20 ye düştü ortalam 50 de kaldı.
  4. D

Bence de o yüzden konu açtım ama bilen yok gibi. Neredeyse tüm oyunlarda böyle. Yüksek ve düşük ayarlar arasında hiç bir fark olmuyor.
  5. D

Denedim DlSS ultra performansda olsa bile kapalı olsa bile hiçbir şey değişmiyor.
  6. D

Tarıyorum şimdi. 1667134526 Virüs yok hocam tarama bitti.
  7. D

Evet ekran kartı driver'ı, windows ve bios güncel.
  8. D

Merhabalar. Sistemim: Ryzen 5 2600 RTX 2060 Çoğu oyunda youtube testlerinde ki performansı alamıyorum. Dün cyberpunk aldım. Youtube testlerine baktım benim sistemim ultra ayarlarda 50-60 arası alması gerekiyor. Ama ben bırakın ultra ayarı normal ayarlarda bile 60'ı göremiyorum çoğu zaman 30-40...
  9. D

Oyun oynarken mavi ekran

Attiğiniz link'deki her şeyi yaptım ama windows klasöründe minidump dosyası yok. 1628805692 Daha doğrusu minidump dosyası var ama içine .dmp dosyası gelmiyor.
  10. D

Oyun oynarken mavi ekran

2 Gün önce ssd aldım ve windows'u ssd'ye kurdum. Şuan açtiğim her oyunda mavi ekran hatası aliyorum. Bazen 5 dakika sonra bazen 30 dakika sonra. Ama oyun açmadan internette kaç saat gezinirsem gezineyim mavi ekran hatası almıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? NOT:Kurtarma ekranında f8 ve ya...
Top Bottom