Mafia 1 ve 2, Grand Theft Auto 5, Red Dead Redemption 2, Cyberpunk 2077, Witcher 3, Fallout 4, Just Cause 3 ve 4, Days Gone, Batman Arkham serisi, Watch Dogs 2, AC Odyssey ve Dying Light serisi bence bakmaya değer oyunlar hocam.
Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi SS Arctis Pro Wireless almayı düşünüyorum fakat malum 5 yıllık bir kulaklık o yüzden emin olamadım. Razer BlackShark V2 Pro (2023) de alınabilecek gibi geldi fakat onun da iyi yorumları kadar kötü yorumları da var. Rekabetçi bir oyuncu değilim o yüzden ses...
Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi bir problemim var. Tek kanal RAM'e (16GB) sahibim ve eğer çift kanal RAM'e geçersem darboğaz sorununun ortadan kalkacağı söyleniyor. Çift kanal gerçekten CPU darboğazını ortadan kaldırır mı?
Yukarda gördüğünüz gibi oyunum sürekli çöküyor. Steamden kendisini aldım ve indirip açmaya çalıştım. Fakat oyunu her başlatmaya çalıştığımda " splash screen " dediğimiz ekrandan sonra çöktü. Herhangi bir crash log da vermiyor. Oyun dosyalarını doğrulayıp denedim, MSI Afterburner ve RTSS' i...
Merhaba, zaten başlıkta gördüğünüz gibi bir sorunum var. (OYUNUM ORJİNAL) Konuyu açmam gerekirse işlemcimde ( AMD Ryzen 7 3750h ) ve ekran kartımda ( GTX 1650 ) herhangi bir darboğaz söz konusu değil. Eskiden oyunu oynarken herhangi bir sıkıntı yaşamıyordum fakat son günlerde oyunda kendi...