Arama sonuçları: *

1. S

redmi note 9 pro 128 gb mıuı ekran açılmama sorunu

mıuı türkiye garantisi var 1628893176 garanti şart diyorsunuz yani ekran sürekli açık olduğu için şarjın bitmesini bekleyeceğim 1628893192 teşekkürler
  2. S

mipcsuıte ye yönlendiriyor hardsilme için onuda indirdim ama telefonu bilgisayar görürken mıuı sistemi göremiyor şu an bi bi sattir mıuı ekranı onumde açık vaziyette teşekkürler 1628892525 garantisi var dışardan müdahale garanti kapsamını kıracaktır
  3. S

arkadaşlar melesef şarjım bitti ve telefon kapandı şarja koydum %25 lerde idi açmayı denedim ama malesef mıuı ekranında takılı kalıyor factory reset de yaptımm fastboot da ama yine aynı şey oldu menuyu açıp oradan da yeniden başlattım ama malesef telefon açılmıyor garantisi var 15 ay kaldı...
  4. S

Redmi Note 9 Pro Almayın

arkadaşlar melesef şarjım bitti ve telefon kapandı şarja koydum %25 lerde idi açmayı denedim ama malesef mıuı ekranında takılı kalıyor factory reset de yaptımm fastboot da ama yine aynı şey oldu menuyu açıp oradan da yeniden başlattım ama malesef telefon açılmıyor garantisi var 15 ay kaldı...
Top Bottom