Arama sonuçları: *

1. NedoxBey

Üniversite İçin Tablet Önerisi

ben ipad kullaniyorum ipad air m3, guzel ama hem isiniyor hem de sarji cok iyi degil. A16 belki alinabilir. Ipad Pro baya guzel ama fiyati laptop fiyati.
  2. NedoxBey

Üniversite İçin Tablet Önerisi

Bence bu butcede samsung fln daha iyi
  3. NedoxBey

Watch Akıllı Saat Önerisi

yani 41mm kiz oldugundan okey bence. Sadece fiyat hafif yuksek geldi 7.5k civari daha guzel olurdu ama para sorunun yoksa bence guzel gt5 kullaniyorum memnunum.
  4. NedoxBey

Yani fiyat benve yuksek bunlar icin ama sorun yoksa ok bence.
  5. NedoxBey

gt 5 alabilirsin veya 6 bence daha iyi fitten yani ozellik olarak super fark gormedim ama daha guzel gozukuyor.
  6. NedoxBey

Hangi Laptop Mantıklı

14900hx kombi masraflarini azaltir onumuz kis gibi geldi. Bence 14900hx gibi bir islemciye gerek yok laptopta.
  7. NedoxBey

Bilgisayar Almak İçin Beklemelimiyim veya Acelemi Etmeliyim

Zam gelcek diyorlar yakinda
  8. NedoxBey

19 Bin Liralık Klavye Alınır mı?

Cs, valorant prolarinda yoktur. Yani pro fln degilsen zevke saçma ama aylik gelirim 1 milyon tl babamin 10 tane fabrikasi var, babam suudi krali vs diyorsan o zaman sen bilirsin.
  9. NedoxBey

175000 Yapan Bir Öğrenci Bilgisayar Müh. İng. İçin İstanbul'da Nereyi Seçmeli?

O dediğin bölümle herhangi bir bolumu okuyabiliyorsun. Fiyat konusunda evet. Ama iyi bir uni.
  10. NedoxBey

175000 Yapan Bir Öğrenci Bilgisayar Müh. İng. İçin İstanbul'da Nereyi Seçmeli?

Burssuz Sabancı geliyorsa seç ama fiyat pahali ama top tier olur senin icin.
  11. NedoxBey

Bilgisayar Mühendisliği Okunur Mu?

Yapay zeka muhendisliği bir çesit isim degistirme. Bilgisayar muh okuyup kendin AI'a yonelebilirsin.
  12. NedoxBey

Yönetim Bilişim Sistemleri Üniversite Tavsiyesi

Dikkat etmen gerekenleri zaten yazmissin mumkunse gidip tanitim gunlerinde öğren universiteyi.
  13. NedoxBey

Merak Etiğim Bir Şey Var Sizin Hakkınızda (Forumdakiler)

Al sat degil de 2. El alirsam satiom genelde
  14. NedoxBey

Merak Etiğim Bir Şey Var Sizin Hakkınızda (Forumdakiler)

Ömürlük alıyorum. Genelde 0 alip 2. el sattigim bir sey yok sadece 2. el alip sattigim var.
  15. NedoxBey

Filenin Sultanları Şampiyon !

Voleybolda basariliyiz ama gene de voleybol izlenmez burada.
  16. NedoxBey

Sahibinden.Com Kargo ile Gönderme Param Güvende /Hk/

Biraz bilgisiz sallamisim. Neyse adam ddr5 cl46 takmis yollamis mesela cl30 yerine
  17. NedoxBey

Sahibinden.Com Kargo ile Gönderme Param Güvende /Hk/

Bazi çakallar urunu aliyor gidip icinden atiyorum 2x16 ddr5 rami cikariyor gidip 2x8 ddr4 takiyir ve iade ediyor sen de bir sey yapamiyorsun çoğu zaman.
  18. NedoxBey

Eski Müfredata Göre Hazırlanmış Kitaplarla Maarif Modeli Çalışılır mı?

Sirasi değişen vs konular var ancak BENCE bir sorun olmaz konulara ekleme yok çünkü
Geri