Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Ekran kartı değiştim ama fps droplar yiyorum.

Kaydı hangi uygulamadan alıyorsunuz
  2. S

Sıvı sogutmaya gerek yok 1-2k lık kule tipi seirn serin çalıstırır
  3. S

am5 de de almak lazım bi sogutucu yazın baya cıkar cunku
  4. S

Kısın idare eder yazın yanar
  5. S

Birde teknoloji işi 100%sans hem kendim deneyimledim hem cevrede cok gordum
  6. S

Valla bende sansızım benim ki ayrı bi düzey hemde daha onceki sistemim sofır ekran kartı haric almıstım işlemci bozuldu ikinci el 2017 cıkıslı kart calısoyor sıfır sey bozuluyor hatta ben direk ekran kartı sipariş vermiştim yani ekran kartı su koverdi dusundum diye sonucta ihtiyar bişe
  7. S

Haha benimkide kılpayı ggiriyor cıkarırken korkuyom bi yeri kırcam diye sokarken zaten capraz capraz sokuyorum
  8. S

İşlemci olarak ikinci ele yonelebilirsin daha fp olur
  9. S

Eger am4 den devam edelim diyorsan 7 5700x3d alabilirsin senin bütçede en iyi oyun perfonmans veren o 1736976760 Yanlıs degilsem 7700xt ile ryzen 5 7600 güzel bi comboydu zaten senin alacakların işlemci ram anakart bunlarda 10-15k felan
  10. S

uzun vadede en mantıklısı am5 suan biraz pahalı bu sokete geçmek ama yarına baktın mı degecegini düşüneceksin bence sahsen ben oyle yaptım
  11. S

Anladım bu arada sen cag atlamısın xd 1660s den 7700xt ye
  12. S

Oyuzden sistem toplarken hepsi dengeli olmalı ama ileriye acık olması adına işlemci bi tık daha güçlüsü olabilir 1736976246 Bütçe
  13. S

Sen biraz yanlıs parçayı upgrade ettin bu tarz oyunlar işlemci cogunlukla kullanıyor üstüne güçlü bi ekran kartı işlemcide darbogaz yapıyor sonra
  14. S

Ryzen5 7600x için sogutucu önerisi

bütçe 1-1.5k
  15. S

Bilgisayarım Açılıp Kapanıyor ve Görüntü Vermiyor Yardım

Hayır cozemedim İşlemci bozuldu ozaman cunku Çalıstı anakart ki işik direk kırmızı oluyor ama diger vga ram vs hiç bi şekil yanmadı cpu beslemesi baglıyken tum ısıklar yanması gerektigi gibi yanıyordu kırmızı olunca sistem kapanıp dedigim dongıye giriyprdu Bu arada sistem sıfır aldım gpu...
  16. S

F\p işlemci onerisii

6-6.5k bütçem var elimde ddr4 ram var yani tercihen ddr4 bi işlemci lazım bana
  17. S

BeamNG.drive'da Debriyaja Basmadan Motor Çalışıyor

Beaming müthiş bi oyun ama ülkemizde tutmadı nedense burda cozum bulabilcegini sanmıyorum yabancı ülkeleri forumlarına gitmelisin cozum bulmak için bence
  18. S

Bilgisayarım Açılıp Kapanıyor ve Görüntü Vermiyor Yardım

Merhaba, Sorunsuz çalışan bilgisayarım bir süre önce bir arıza nedeniyle kısmen çalışmamaya başladı. Yaşadığım sorunları ve yaptığım denemeleri şu şekilde özetleyebilirim: Sorunun Başlangıcı: Bilgisayarı açtığımda ışıklar ve fanlar çalışıyor, ancak BIOS ekranı gelmiyor. Sistem yaklaşık 6...
  19. S

Rtx 2080 vs arc a750

Hocam onlar bana gelene kadar 8k felan oluyor param guvende ile alıcamda
  20. S

Rtx 2080 vs arc a750

2080 de ikinci el oda kumar kaldım araya
Top Bottom