Arama sonuçları: *

• Users: Wosky
  • Order by date
  1. Wosky

bu sistem kaç para eder

Corsair carbide spec delta rgb 550W 80+ AMD RYZEN 5 3600 RTX 2060 MSİ VENTUS XS 6G OC MSİ B450M-A PRO MAX XPG GAMMİX D30 16GB (2X8) TOSHIBA OCZ 500GB M.2SSD AOC C24G1 144 HZ STEELSERİES QCK+ Large HYPERX CLOUD II RAZER BLACKWİDOW V3 TKL
  2. Wosky

Beyler bilgisayar gta v de iken çekirge gibi bir ses geliyor ekran kartından, alt+tab yapıyorum ses geçiyor oyuna giriyorum yeniden ses çıkıyor

kanka ama sadece gta v de çıkıyor cs takım seçerken çıkıyor sonra susuyor
  3. Wosky

Beyler bilgisayar gta v de iken çekirge gibi bir ses geliyor ekran kartından, alt+tab yapıyorum ses geçiyor oyuna giriyorum yeniden ses çıkıyor

4. Wosky

cat6 kablo cat5 girise takilirmi

ahahah klavye düzeltme yapıyor yani sıkıntı çıkarmaz dimi
  5. Wosky

cat6 kablo cat5 girise takilirmi

cat6 kabloyu cat5 girişe takilirmi 1589846443 cat6 pardon 1589846479 cat4 yanlış yazdim
  6. Wosky

Beyler bu link teki mouse ec2b mi yoksa a mi

https://m.n11.com/benq-zowie-ec2-siyah-3200dpi-kablolu-oyuncu-mouse-P419242435
  7. Wosky

beyler laptoptaki harddiskimi masaüstünde kullanabilirmiyim

Zaten 500gb ssd var oyunları ona kurmak icin bi sıkıntı olurmu fps acisindan
  8. Wosky

beyler directx indirmedim bilgisayara performans düşüşü yaşar mıyım

beyler directx indirmedim bilgisayara performans düşüşü yaşar mıyım
  9. Wosky

teşşekür ederim
  10. Wosky

11. Wosky

Corsair spec delta kumanda sorunu

beyler kasa rengini değiştirmek isterken ışık git gel yapmaya başladı pine takıyorum ama gene git gel ve şimdi ise hiç çalışmıyor
  12. Wosky

Çalışma zamanı ne demek ?

aahahahaah düzelttim kanka saol
  13. Wosky

bende sıfırlanmıyor bi sorun mu var
  14. Wosky

1589028970 Bu arada bilgisayarı kapatıp açtıktan sonrada aynı
  15. Wosky

bende da-sistem var abdullah abi en yüksek ayarlarda aldıgı fps benim en düşükle aynı neden ?

ekran kartını güncelledim ekran gitti geldi 1588798397 bunun için önereceğin bir video varmı
  16. Wosky

bende da-sistem var abdullah abi en yüksek ayarlarda aldıgı fps benim en düşükle aynı neden ?

17. Wosky

Beyler amdnin işlemci driveri varmı ?

kusura bakma bu işlerde acemiyim 1588797699 bende da-sistem var abdullah abi en yüksek ayarlarda aldıgı fps benim en düşükle aynı neden ?
Geri