Arama sonuçları: *

1. Q

Asus armoury create indiremiyorum

Ama ben indiremiyorum hocam, bu programa dair hiç bir şey çıkmıyor program kaldırda.
  2. Q

Program ekle veya kaldıra girdim fakat nereden yapıcam bulamadım
  3. Q

Asus armoury crate indiremiyorum, setup açıldıktan belli bir süre sonra kurulumun sonlarına geldiğinde fotoğrafta ki hatayı alıyorum fakat internetim sorun yok.
  4. Q

D diskine oyun kurmak

Dediğin gibi yaptım oldu ya çok teşekkür ederim,diğer arkadaşın attığı videoda ki işlemleri de yaptım bir sorun olur mu acaba ?
  5. Q

D diskine oyun kurmak

Originde d diskine oyun yüklemek istiyorum konumu seçiyorum ama folder is read-only diyor ne yapmam gerekir arkadaşlar ?
  6. Q

i5 7400 ile i5 7500 değişimi

Teşekkür ederim cevaplarınız için
  7. Q

Satın almayacağım arkadaşım pc değişti onun işlemcisiyle değiştiriyoruz sadece
  8. Q

i5 7400 olan işlemcimi i5 7500 ile değiştiricem ama her hangi bir işlem yapmam gerekiyor mu ? bios,format vs.
  9. Q

Gtx 1050 ti ile sistem tavsiyesi.

Evet bende bu tarz bir şey yapma niyetindeyim direkt hepsini güncelleme şansım yok
  10. Q

Yanıtınız için teşekkür ederim, şuan i5 7400 işlemci, Asus B250m-k anakartı, ve 2400 mhz gskill ram var bu önerdiğiniz sistem daha iyi değil mi ? Ayrıca psu olarak Corsair vs 600 var.
  11. Q

Gtx 1050 ti ile uyumlu olabilecek anakart,işlemci,ram tavsiyeleriniz nelerdir ? maksimum bütçe 3000,3500 (gtx 1050 ti elimde var ve diğer parçaları yükseltmek istiyorum)
  12. Q

Asus intel prime B250M-K chipset kurulumu

Arkadaşlar asus intel prime B250M-K anakartım var ve chipset kurulumunu yapamadım, sitede hangisini indireceğimi bulamadım yardımcı olabilir misiniz ?
Top Bottom