Arama sonuçları: *

1. R

Taşınabilir harddiskime gta 5 indirdim usb 3.0 olmasına rağmen oyun takılıyor

Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi usb 3.0 olmasına rağmen takılıyor sistemim yeterli gayet kasmadan 50 60 70 fps oynuyorum ama oyun takılıyor sorun taşınabilir hddemi nasıl nasıl çözebilirim
  2. R

klavye aldım h.o veya g.o

İptal edip bundan alabilirsin https://m.trendyol.com/rampage/kb-r81-rgb-aydinlatmali-mekanik-mavi-switch-oyuncu-klavyesi-klavye-mouse-pad-p-83199444?boutiqueId=559106&merchantId=105221
  3. R

taşınabilir harddiskte gta 5 oynamak istiyorum ne gibi sorunlarla karşılaşırım

Teşekkürler harici hddde oynanırsa çok güzel olur
  4. R

Yukarıda yazdım ama görmemiş olabilirsin 10.nesil iris plus graphics 655 8 GB Ram witcher 3ü kasmadan oynamıştım 40 50 fpsde 1629285998 İ5*
  5. R

Umarım 1629285770 240 GB ssd var ve çoğu dolu birde sistemim kaldırır dimi gta 5i
  6. R

Usb 3.0 tamamdır teşekkürler ozaman indireyim bir deneyeyim eğer sorun çıkarsa silerim birde bunun için laptop soğutucusu alacağım
  7. R

Merhaba başlıkta gördüğünüz gibi harici hardisk samsungun laptop kullanıyorum ve i5 10.nesil iris plus graphics 655 8gb Ram harici harddiskte gta 5i sorunsuz oynayabilirmyiin yardımcı olursanız sevinirim iyi günler
Top Bottom