Arama sonuçları: *

1. BurakAkgn

Giyinmedigim kıyafetleri nasıl degerlendirebilirim?

Yıllardır dolabımda duran bir gün lazım olur diyip giyinmedigim bir sürü kıyafet duruyor bu kıyafetleri nasıl degerlendirebilirim. üstelik kıyafetim var diye yeni kıyafet'te alamıyorum yapabilirsem kıyafetleri biryerden satıp gelen parayla 2 3 düzgün kıyafet almak istiyorum öneriniz nedir?
  2. BurakAkgn

Xiaomi S1 Active alınır mı?

Selamlar samsung telefon kullanıyorum saat bakınıyordum samsung saatleri olmasını daha mantıklı buldum fakat biraz araştırınca bataryalarının çok yetersiz oldugunu gördüm önceden xiaominin smart band 5ini kullanıyordum şarjini belkide ayda 1 2 kez şarj ediyordum samsunglara bakınca hergün şarj...
  3. BurakAkgn

Huawei Matepad 11.5 tablete kalem önerisi

hoşunuza giden özellikleri neydi tam olarak hocam almadan önce iyice bilgi sahibi olmak istiyorum
  4. BurakAkgn

hocam benim üründe sarj kablosuda gerek manyetik şarj yok tablette
  5. BurakAkgn

parasına deger mi sizce hocam? 1755893975 hocam kullanan biride yok etrafımda o kadar vermeye deger mi sizce?
  6. BurakAkgn

Arkadaşlar iyi günler tabletime kalem almak istiyorum, okulda yazı yazarken kullanmak için. Mütercim ve tercümanlık ögrencisiyim yani genelde yazı yazıyorum ucuz bir kalem olsun istiyorum ne önerirsiniz?
  7. BurakAkgn

Turk telekomdan turknete geçtikten sonra internet hızi yavasladi

hocam modem bu https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-tp-link-td-w9970-v3-300-mbps-vdsl2-fiyati,455021037.html hız testini kablolu yaptım hala aynı hiçbirşekilde degişmedi hat degerlerini tam olarak nereden görüyorum?
  8. BurakAkgn

Turk telekomdan turknete geçtikten sonra internet hızi yavasladi

selamlar sorum baslikta 2 3 gün once turk telekomdan turknete gectim altyapi sorgulamada 49 mbps internet yaziyordu en azindan 30 civari bir download bekliyordum fakat 10 15 civari bir download aliyorum turk telekomda iken 20 25 civariydi artis beklerken düşüş oldu ariza gidermeden talepte...
  9. BurakAkgn

İnstagramda kimseye mesaj atamıyorum

sistemler çökmüş olabilir bende de öyle şuan
  10. BurakAkgn

Duygusuz, kalpsiz, taş yürekli birisi olma yolunda ilerlemek...

anlattıklarını okurken gerçekten bir an kendimi gördügümü hissettim ve kendi hayatıma baktıgımda son 1 2 senedir deprem olsun yks olsun kpss olsun sorgulayacak bile vakit bulamamıştım. şuan hepsi bittikten sonra tekrar bomboş durdugum hayatıma dönmüş gibi hissetmeye başladım açıkçası bu durum...
  11. BurakAkgn

İsraile destek veren markalardan ürün almak?

gönlüm rahat bir şekilde burger kıngden menülerimi yiyorum teşekkürler yaptıgım şeyin dogru oldugunu hissettirdiginiz için
  12. BurakAkgn

AÖF için Üniversite sınavına girmeme gerek varmı?

tekrar yks'ye girmeme gerek yok yani degilmi ve başvuruları nereden yapabiliyorum?
  13. BurakAkgn

AÖF için Üniversite sınavına girmeme gerek varmı?

öncelikle selamlar 4 yıllık Mütercim ve Tercümanlık ögrencisiyim bu sene kayıt oldum bu bölüme ayrıca yanında 2 yıllık bir bölüm daha okumak istiyorum (açıktan) bunun için üniversite sınavına girmeme gerek varmı? veya başvuruları nereden yapabiliyorum?
  14. BurakAkgn

FSP'NİN 650 WATT PSU'SU nasıl

genellikle bişey olmuyor psulara, ama en azından 80+ sertifikası olsa güzel olabilirdi içini rahatlatmak için
  15. BurakAkgn

Eat to Grow felsefesi sonum olabilir. (SSli)

hocam bence spora başlayıp iyi bir diyete girerseniz 100 kilo civarlarında çok iyi bir vücuda sahip olabilirsiniz. bacaklarınız gayet iyi duruyor
  16. BurakAkgn

Evde Vücudumu Nasıl Geliştirebilirim ?

bence spor salonuna gidip çalışman daha verimli olurdu ama zamanın filan yoksa evde kalisteniks hareketleri yapabilirsin. daha önce spor yapmadıysan her türlü vücudun gelişir
  17. BurakAkgn

AMAZON FATURADA IMEI OLMAMASI

sonradan başvuru yapma durumu var hocam. telefon imeisini telefon ayarlarından görebiliyorsunuz
  18. BurakAkgn

Öğrencilere Vergisiz Telefon Hakkıda

bildigim kadarıyla 1 kasımdan sonra alınan tüm cihazlar dahil hocam
  19. BurakAkgn

🔥İndirim 🔥Steam Cadılar Bayramı İndirimi Başladı Tartışma Konusu🔥

dl 2 alıcam gibi. sizce alınır mı bu fiyata
  20. BurakAkgn

🔥İndirim 🔥Steam Cadılar Bayramı İndirimi Başladı Tartışma Konusu🔥

indirim çıkmadı dimi ben bi indirim göremedim çünkü
Geri