Arama sonuçları: *

1. ekşisözlükyazarıdeğilim

Kulaklık yüzünden kafamda göçük var geçer mi

Kulak içi kullan bir süre geçer o
  2. ekşisözlükyazarıdeğilim

SOKAK KÖPEKLERİ’nden nasıl korunabilirim?

olabilir derin devletin işi sorgulamamak lazım
  3. ekşisözlükyazarıdeğilim

Yıllardır aradığım çizgi film

Bulmanıza sevindim 1 bölüm izleyesim geldi çocukluğumuzda baba işe gittiğinde kalkar tvden çizgi film açar öğlen okul saatine kadar izlerdik ulan çok özledim ya :peepo1:
  4. ekşisözlükyazarıdeğilim

Abi tavsiyesi lazım yardım

Güzel kardeşim açıl hanımefendiye adı konsun işin red yada next keşkeler kalmasın araya aylar yıllar farklı insanlar girmesin. Ha soğuduysan artık açılma tabi orası senin bileceğin iş kız yazmıyor falan olayını geç bunların kafaları bir garip oluyor.
  5. ekşisözlükyazarıdeğilim

SOKAK KÖPEKLERİ’nden nasıl korunabilirim?

2-3 anime kızı taşı yanında yem atarsın öyle durumlarda kangal sever
  6. ekşisözlükyazarıdeğilim

Ferrari alabilmek için ne kadar gelirimizin olması lazım?

Bunun senin döneminde yaşanma olasılığı çok düşük gereksiz bir harcama olur
  7. ekşisözlükyazarıdeğilim

🔥İndirim Stanley Termos Bardak Sepette 999₺🔥

incelemelerin sonucunda bu stanley en iyisi ağızlık tarafı vs bende alacağım.
  8. ekşisözlükyazarıdeğilim

Banka borcu sebebiyle bilgisayar haczedilebilirmi

Taksidini ödeyemediğin borcun altına giriyorsan aynısını senin için söyleyemeyeceğim maalesef canım benim
  9. ekşisözlükyazarıdeğilim

iş için toplanan pcye bakın çabuk sjfghbsıuhg

bunu toplayan mühendis kör oldu valla esnaf bilgisayarcıların geneli çevresinden gelenlere geçirmasyon yapıyor bizzat şahit oldum belgrad orman çocukları sıfır ahlak
  10. ekşisözlükyazarıdeğilim

E-ticaret yapanlar için bu soru

hevesin varsa bence yapmayı deneyebilirsin belki bir çok düşük bütçeli yeni işletme gibi 1 yılını doldurmadan bırakırsın bkz:ben ama dönüp baktığımda evet emeklerimin karşılığını alamadım evet hayallerim çok toz pembeydi baktığımda daha iyisini yapabilir miydim evet yapabilirdim ama...
  11. ekşisözlükyazarıdeğilim

350-400k Arası sedan araç arıyorum

hyundai accent era olabilir kullanıpta memnun olmayan çok göremedim
  12. ekşisözlükyazarıdeğilim

Motolux gogo ehliyet istermi, polis bir şey der mi?

trafik kurallarına uyduğun sürece sana bir cümle bile etmezler
  13. ekşisözlükyazarıdeğilim

Bu Gençler Neye Binsin

alırsın kardeşim kendine yükselebileceğin, prim usulü kazancını arttırabileceğin işler bulmaya çalış 1-2 yıla temizinden bir seat leon akar
  14. ekşisözlükyazarıdeğilim

Profesör Dr. Naci Görür Den İSTANBUL 7.5 DEPREM UYARISI🚨⚠️

bazen düşünüyorum kendi kendime diyorum ki en kötüsü de ne biliyor musun yıllarca hayalini kurup çalışıp aldığımız veya almaya yaklaştığımız şeylerin tadını alamadan belki de bir depremle göçüp gideceğiz şu hayattan bunu düşündükçe bir kaç milyon kredi çekesim geliyor bir nebzede olsa anı...
  15. ekşisözlükyazarıdeğilim

Iphone 13 yd alinir mi ?

ortalama fiyatı. değişen tamir vs yoksa alabilirsin keyifli cihaz ele oturuyor
  16. ekşisözlükyazarıdeğilim

Iphone 13 yd alinir mi ?

alınabilir ama elden alırdım ben bi bakmak lazım
  17. ekşisözlükyazarıdeğilim

🔥İndirim Stanley Termos Bardak Sepette 999₺🔥

Thermos JNL-500 Ultralight Mug 0,50L Deep Black hangisi daha iyidir yada varmıdır bu fiyatlarda daha iyisi çoğunlukla sıcak kahve işe giderken işte vs yudumlamalık
  18. ekşisözlükyazarıdeğilim

En Sevdiğiniz Bira Nedir ?

yemekle falan yiyeceksem corona veya carlsberg akar çakırlık için tuborg shot ama tad vs olarak en sevdiğim ama en az içtiğim corona derim
Top Bottom