Arama sonuçları: *

1. Ekmeği bandın mı

Keneetic modem kurulumu

Td w9970v3 ile kullanmakta olduğum millenicom internetim için keneetic omni dsl modem aldım ama kurulum esnasında iss ayarlarınızı gözden geçirin hatası alıyorum sorun ne olabilir ?
  2. Ekmeği bandın mı

Valorant ping dalgalanması

Türknet adsl kullanıcısıyım sadece valorantta 5-10 saniyeliğine ping çıkıp iniyor sebebi ne olabilir?(valorant destek ekibi paket kaybı yaşadığımı söyledi ama oyun içindeki gösterge %0 gösteriyor)
  3. Ekmeği bandın mı

Monster Laptop u harici monitör ile kullanabilir miyim

Abra A7 V11.4 (rtx 3050 , 11800h , 2x8 300 mhz ram , ssd) aoc 1 ms 165 hz monıtör ü hdmi kablosu ile performans kaybı yaşamadan kullanabilir miyim ? yanıtlarınız için teşekkürler
  4. Ekmeği bandın mı

i5-4670 İçin İşlemci Soğutucusu Önerir Misiniz?

Genellikle üst düzey işlemciler için kullanılıyor sıvı soğutmalılar.Abdullah abinin videosunu çektiği Corsair A500 işini görecektir diye düşünüyorum
  5. Ekmeği bandın mı

5500 TL Sistem topladım size nasıl?

incehesaptaki 2060 serileri de güzel bakabilirsin bence
  6. Ekmeği bandın mı

sapphire pulse rx 5700 xt ryzen 5 3600 Bu ikili nasıl ?

Sadece ısınmada mı sıkıntısı olur yoksa başka sıkıntıları da çıkar mı ?
  7. Ekmeği bandın mı

sapphire pulse rx 5700 xt ryzen 5 3600 Bu ikili nasıl ?

Bu ikiliyle sekiro tarzı oyunlar sıkıntısız bir şekilde oynanır mı ? anakart olarak da B450M-K düşünüyorum sizce nasıl ?
  8. Ekmeği bandın mı

Bu sistem hakkında fikirlerinizi alabilir miyim ?

ekran kartım iyi olsun diğer parçaları 1-2 sene sonra yükseltebilirim diyerekten bu sistemi göstermiştim
  9. Ekmeği bandın mı

1k daha artarsa beni aşar zaten max 6.5k ödeyebilirim kasaya
  10. Ekmeği bandın mı

Arkadaşlar yeni sistem tükenmiş ben de üniversite sınavından sonrası için sistem bakıyorum da bu sistem iyi gözüktü bana . Bir sıkıntısı gözünüze çarptı mı acaba ?
Top Bottom