Arama sonuçları: *

1. E

Bu Pcyi Almak Mantıklı mı Şuan ?

cok tesekkur ederım hocam
  2. E

50 ama bekleeybılırım ındırım olacaksa
  3. E

4070 Li Sistem Kaç Para Eder?

hocam upgrade yapmasını engelleyen durum ıslemcısı mı nedır kart hala guclu mesela pek bı bılgı sahıbı de degılım ama anakartı da fena degıl duel channel yapsam ramlerı ıslemcı ugradeıyle devam edemez mı mesela bılgısahııbı olmaıdımdan soruyorum
  4. E

tamamdır
  5. E

psu kısmında bazen oem paketlerın psu su sıkınıt dıyorlar ondan bıraz endıselıyım sadece
  6. E

4070 Li Sistem Kaç Para Eder?

nerede yaşıyorsun ?
  7. E

Bu Sıcaklıklar Normal mi?

fpsler ne durumda ortalama oyunlarda
  8. E

teşekkür ederim sizde bu butceye 16 gb 5060 tı yakalayabılır mıyım
  9. E

Bu Sıcaklıklar Normal mi?

marka model nedir
  10. E

yok tanıdık satıyor oem paketmıs 5 6 ay once ınceden alınmıs
  11. E

bılgısayar almaya ıhtıyacım var fıfa nın 2030 a kadar olan serılerını oynamayı dusunuyorum aynı zamanda valorant ve cs gıbı rekabetcı oyunlar . şuanki laptobumu satıp ustune ekleyıp: 6 ay once ince oem paketten alınmıs 5060ti 16 gb asus r5 7500f 16 gb ddr5 512 ssd bu sistemi buldum bunu almak...
  12. E

Sıcaklık değerleri normal mi ?

hocam kendımız mx4 surmustuk mhalledekı ps teknık servıscısı abı ile az da surduk ama beklemiş falan mı acaba ondan şey ettım 1757112992 acıkcası 90 93 derece işlemcilerde oyun oynamaktan korkuyorum bir şey olur diye .
  13. E

laptobu alalı 4 sene oldu bakımını kendım bı playstationcu abıyle ılk sefer yaptık bu sene . fanlardan toz cıkmadı toz tıkalı galıba self cleanıng var . ıslemciye faflan termal sürdük silip ama cok bı degisim olmadı galıba . normalde 85 90 derece arasında valorant en az 120 fps alma ıstersem...
  14. E

asus tuf f15 10300h gtx 1650ti 8 gb ram var .valorantta 120 140 fps de 85 90 arasnda ıslemcım ısınıyor noramla mı zararlı mı yoksa
  15. E

Performans normal mı

asus tuf f15 i510030h ve 1650ti 8gb ram e sahıp bı laptobum var. suan valorant tarzı oyunlarda sıcaklıklarım ıslemcıde 83-87 derece arası oluyor . bu değerler normal mi işlemcimin ısındıgını dusunuyorum .Normalde performans modunda 4300 fan hızı ile oynuyorum ama armory createden bır turlu...
  16. E

Çözüldü✓ Laptopu formatladıktak sonra wifi çalışmıyor

yeni format atmadım knk gidip geliyor ara ara pc ile 3. senem galiba sıfır format sıfır bakım yarın bakıma götürücem fan macun falan tavsiye ettiğin bişi var mı
  17. E

Çözüldü✓ Laptopu formatladıktak sonra wifi çalışmıyor

kanka nasıl çözdün 1720811336 bende de aynı sorun var deli olucam
  18. E

Çözüldü✓ Uçak modu butonu çalışmıyor ve wifi gözükmüyor

çözüm buldun mu 1720811016
  19. E

LAPTOPUMDA WİFİ GÖZÜKMÜYOR

daha önce laptobumda wifi ile kullanıyordum fakat ethernet kablosuyla oyun oynamaya başladım sonra zaman zaman wifi seçeneği bile girtmeye başladı bluetooth aynı şekilde şuan bluetooth geldi ama wifi gelmedi aygıt yöneticisinde bile gözükmüyor driverler windows 11 update güncel gözüküyor nasıl...
Geri