Arama sonuçları: *

• Users: skyys
  • Order by date
  1. S

Freelance için gelir vergisi

Merhaba, 15 yaşındayım. Şubat ayından beri Upwork'de freelance yapıyorum. 80 Amerikan dolarının üstünde gelir elde ettim ve gün geçtikçe sayı artıyor. Benim sorum bu küçük kazancın vergisini verip vermemem gerektiği. 18 yaşından küçük olduğum için genç girişimci olarak değerlendiriliyor muyum...
  2. S

Corsair Strafe vs SteelSeries M500

Merhaba, Başlıktaki 2 klavye arasında kaldım Corsair olan 50 TL daha pahalı ama benim için sorun değil. 2 klavyede Cherry MX Red kullanıyor, SteelSeries olan sadece mavi LED'i var, Corsair'in ise sadece kırmızı LED'i var. Benim istediklerim; -Sessiz olması, şu an Blue Switch kullanan ve pişman...
  3. S

Apex m500 vs corsair strafe red

Merhaba, 2 üründe 2. el SteelSeries 350 tl, corsair 400 tl. İkiside cherry red switchli, SteelSeries mavi ledli, Corsair kırmızı ledli. Sizce hangisini almalıyım? Sıfır ürünlere yönelemiyorum çünkü bu bütçede kaliteli red switch klavye yok.
  4. S

Gamenote klavye nasıldır?

Şu an Gamepower Warlock Blue Switch kullanıyorum kullanmaya başlayalı 1 sene olmuştur, A ve Q tuşları sert basınca çalışıyor böyle nereye kadar gidebileceğimi bilmiyorum bu yüzden klavyeyi değiştirme kararı aldım. Alıştığım için Blue Switch mekanik bir klavye düşünüyorum 200-240 arası bir bütçem...
Top Bottom