Arama sonuçları: *

1. SühaBey

15.000 TL Toplama/Hazır Bilgisayar Tavsiyeleri

hacım daha önceden bir bilgisayarı varmıydı yokmuydu en önemli hususu söylememişsin ? bu arkadaşımız gamer ekipmanları mı kullanmak istiyor sıradan ekipmanlar mı? herşeyi kasaya basan bazı arkadaşlar olmuş lakin iyi kötü bi hesap çıkardım sana: -- KOLTUK: RAMPAGE KL-R77 3D Kol,Tam Dökme...
  2. SühaBey

Masaüstü bilgisayar toplama rehberi

tabi uygun olur. sitelerinde test edip gönderilsin seçeneği var mesela gönderilecek malı test ettirebiliyorsun onlar bozuk çıkarsa sıfır değişim yapıyorlar bunu yapmaları + kaldı ki iletişimleri de iyidir. pişman olmazsın bence ama yinede şansına kalmış öyle olaylar oluyor ki internet ortamında...
  3. SühaBey

The Walking Dead izlenir mi?

çocuk filmi 13-14 yaşındayken sarardı şuan izlemiyorum gereksiz geliyor sahne uydurmak için uydurdukları çok belli
  4. SühaBey

Pc parçalarını değiştirmek istiyorum

çok ufak artısı olur ekran kartın değişmedikten sonra istersen git işlemcinin en kralını tak en fazla 10 fps oynatır iş ekran kartında bitiyor anakartı falan değiştirme ekran kartını gtx 1660 tak bence sadece ekran kartına yönel
  5. SühaBey

Masaüstü bilgisayar toplama rehberi

teknobiyotik , itopya bu ikisinden başka herhangi bi yere gidip kasa toplattırırsan %25 lik bir zarar kesin edersin. vatanpc ymiş teknosaymış uzak dur derim 2021 de teknobiyotik iyidir güvenilir en azından
Top Bottom