Arama sonuçları: *

1. M

Gtx 570 alınır mı? 650 TL’ye

alınır da, iyice test edip alın bence.
  2. M

Sizce bu sisteme 25000 lira verilir mi?

Ne yapacağınıza bağlı, sadece oyun için ise bence 7-8 sene daha çıkan her oyunu rahat bir şekilde oynatır. Gtx 1060 çıkalı 6 sene oldu halen çoğu oyunda zorlanmıyor.
  3. M

Sizce bu sisteme 25000 lira verilir mi?

verilir, sadece ekran kartı zaten 14 bin tl.
  4. M

SUPERONLINE HIZ SORUNU

Türkiyede genel olarak altyapıda sorun var plansızlıktan dolayı durduk yere kablolara zarar gelebiliyor çünkü herkes kafasına göre her yer eşeleyip duruyor ben de superonline altyapısı kullanıyorum sık sık kesiliyor ama diğer operatörlerde de aynı olduğu için değiştirmiyorum.
  5. M

günümüzde 8+8 mi yoksa tek kanal 16gb ram mi tercih edilmeli?

apu sistem kullanmıyorsanız arkadaşın da dediği gibi ileride ram ihtiyacınız olması ihtimaline karşı 16 tek alıp ileride bir 16 daha almanızı öneririm.
  6. M

Amd ryzen 5 2400g kaç mhz ram destekler?

kendim kullandım anakartım 4133 destekliyordu ram 3600 dü ancak 3600 de çalıştırınca oyunda girdikten bir süre sonra pc donuyor ve mavi ekran veriyordu, uzun süre uğraşıp 2933 e çektim sorun düzeldi. Sonra 3600 ram yerine 3000 mhz lik aldım.
  7. M

6000tl yerine 5999tl

çokta önemli değil bence, adam normalden 3400 tl daha ucuza toplamış helal olsun.
  8. M

Turknet'ten ne zaman çıkmalıyım?

Virgül'ün önemi, kusura bakmayın. Hepsini ödedim.
  9. M

Çözüldü✓ 2933 MHz RAM Desteği Yeterli midir?

zaten alsanız bile ikisi de 2933 de çalışacağı için fps farkı olmaz.
  10. M

Öneri Hangi internet sağlayıcıya geçmem sağlıklı olur

eğer superonline fiber varsa millenicom a geçmenizi öneririm. Ben türknetten millenicom a geçtim ikisi de 90 tl idi ama türknet vdsl millenicom ise superonline altyapısında fiber veriyor 110 mbps alıyorum bir arayıp konuşun bence. Eğer alacaksanız benim ref ile alırsanız çok sevinirim. Bu arada...
  11. M

Turknet'ten ne zaman çıkmalıyım?

ben türknetten millenicom a geçtim son faturayı, yarısını kullanmasam da ödedim.
  12. M

Çözüldü✓ İ5-11400f ve rtx2060 darboğaz yapar mi?

yapmaz çok rahat çalıştır hatta belki yüzde 30 falan kullanır.
  13. M

evet gerekli değil :)
  14. M

Rust'ta kaç fps alırım

Bu sistemin rahat oynatmayacağı oyun yoktur sanırım.
  15. M

fitness a kaç günde bir gidilmeli yeni başladım

o zaman sana 4 yıl spor yapmış bir zargana olarak bana en etkili olan programı söyleyeyim, uzun süre bölgesel denedim ancak çok yavaş kas kütlesi kattı, 2 ay fullbody yapıp 3 ay bölgesel yapıyorum sürekli bölgesel yaptığım zamanlar ayda 1 kg bile ekleyemiyordum buna geçince rahat ayda 1-2...
  16. M

bende 2400g pc vardı 3600 ramleri 2933 de çalıştırmazsam bir süre sonra mavi ekran veriyordu. Ama yinede 2933 e sabitleyip kullanmıştım çift kanal olunca gayet iyi performans veriyordu. bence ona takılıp almamazlık yapma.
  17. M

fitness a kaç günde bir gidilmeli yeni başladım

kilo vermeye mi gidiyorsun yoksa kas kütlesi kazanmaya mı ?
  18. M

PÖH nasıl olunuyor ?

sınavını bilmem ama eğitimi çok zor, tabii girmeden bilemezsin belkide sana kolay gelir.
  19. M

Yardım arkadaşlar nasıl bronz olunuyor

ben forumun başından beri üyeyim ama 2020 aralıktan beri mesaj yazmıyorum sadece dolaşıyorum şimdi 500 mesaja tamamlasam bronz olabilir miyim acaba ?
  20. M

RGB ram statik elektrik

Arkadaşım bilgisayarındaki rgb ramleri bilgisayarı temizlerken her tarafına elleyerek naylon bir örtünün üzerine koymuş, ramleri geri takınca ramlerin RGB'leri yanmıyormuş ve bilgisayarı açılmamış ama diğer herşeyin fanları, ışıkları çalışıyormuş. Sizce sorun ramlerdeki statik elektrik mi yoksa...
Geri