Arama sonuçları: *

• Users: afro
  • Order by date
  1. A

MSI GF65 Thin laptop hakkındaki düşünceleriniz nedir? Alınır mı?

Ama daha 3 hafta oldu ve mimarı programlar içi aldım yani çok kullanmadım bu süreçte de. Servısı aradım normal olduğunu ince kada pc olduğunu söyledi. Ve de bu dereceyi görünce fanlar turboya geçiyor ve bi süre sonra 80 lere düşüyor. Anormal mi hala... nolur söyleyin daha yeni aldım çok üzgünüm
  2. A

MSI GF65 Thin laptop hakkındaki düşünceleriniz nedir? Alınır mı?

Isınma sorunu normal mi yani.. sadece.chrome açıkken 95 dereceyi görüyor.. sorun mu ya da normal mi ben anlayamadım nolur cevap verin
  3. A

Msi gf65 thin alınır mı?

Arkadaşlar ben msi gf65 thin 10 eu aldım ancak isinma sorunj var ya da bu bi sorun mu bilmiyorum. Program kullanmak için aldım ancak program açık değilken chrome açıkken 95 dereceyi görüyor.. normal mi nolur yazın nolur...
  4. A

MSI GF65 Thin laptop alınır mı?

Arkadaşlar msi gf65 thin 10 ey kullanıyorum yaklaşık 1 aydır ve çok fazla ısınma sorunu var program kullanmak içinaldım ama onlar açık değilken sadece chrome açıkken 95 i görüyor. Normal mi? Endişelenmeli miyim...
  5. A

Yardım MSI GF65 Thin nasıl?

gf65 thin 10eu var ama ısınma sorunu var kronik mi yoksa hatalı mı anlayamıyorum kullanan yardımcı olur mu
  6. A

MSI GF65 Thin laptop alınır mı?

gf65 i7 3060 10750h aldım ama cok fazla ısınıyor normal mı fotosop acıktı tek 94 leri görüyorum kullanan birleri yazsınnnnn
Geri